Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Le kell majd vetkőznöm?

Le kell majd vetkőznöm?

Figyelt kérdés
Szóval én szeretnék egy tetoválást a mellem alá! Olyat mint amilyen az éjjel-nappal budapestből az alexának van!Tehat kozvetlen a mellem alá. a kérdésem annyi hogy ha elmegyek megcsináltatni akkor le kell majd vennem a felsomet meg a melltartomat is? Nagyon szégyenlős vagyok sajna

2014. jún. 6. 08:22
 1/6 Krizsa Tattoo ***** válasza:

Ha a melled alá akarod megcsináltatni akkor minden bizonnyal le kell majd vetkőznöd. A legkényelmesebb ha egy megkötős fürdőruha felsőbe mész, mert azt nem kell teljesen levenni.

Arra a kis időre próbáld meg leküzdeni a szégyenlőségedet!

2014. jún. 6. 08:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne vegyél fel melltartót hogy természetesen álljon a cicid, és olyan felsőt vegyél fel amit fel tudsz hajtani. Talán egy ing a legjobb. Szerintem viszont valami egyedi tetkót varras és ne mást utánozz legyél egyedi.
2014. jún. 6. 08:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem, majd ruhában tetoválnak. Szerinted???

Bikinifelsőt vegyél fel, ha már mindenképp sablonos divattetkót varratsz.

2014. jún. 6. 09:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Nyilván nem ruhában tetoválnak majd..egyébként szerintem is gondold még egy kicsit át ezt a tetkó dolgot, direkt megnéztem, nagyon gáz az a tetkó, nem is egyedi..ráadásul lehet, hogy pár év múlva Te is annak fogod tartani.
2014. jún. 6. 16:01
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

ez az? én nem ismerem őt. tök jó, te lemásolod egy olyan emberke tetkoját aki már lemásolta valaki másról: [link]

egyébként igen... le kell vetkőznöd. de ha szégyenlős vagy mi a halálnak akarsz pont oda tetoválás?

2014. jún. 6. 18:00
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Istenem, de ostoba vagy... :(
2014. jún. 6. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!