Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Annyira fejletlen vagyok 15...

Annyira fejletlen vagyok 15 évesen, nincs még mellem, szőrzetem is alig, javasolták a körzeti gyereknődokit, egy csajt. Ha látni akarja a fejlettségem, meztelenre kell majd vetkőznöm?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 00:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés...

Szerintem max a pólódat kell levenned, bugyi biztos maradhat. Megmondod, hogy még nem is szőrösödsz sehol, ebből érteni fogja, ezen nem nagyon kell mit megnézni.

A melleidet lehet megnézni, akkor leveszed a pólót és kész. Nem nagy dolog, amikor meghallgat az orvos ha köhögsz akkor is belát picit oda, szóval nem lesz újdonság.

Valószínű bugyira és melltartóra/topra kell vetkőznöd, hogy megnézze a tested. Esetleg a melleidre is ránéz, de ennyi nem lesz kellemetlen.

2009. ápr. 28. 02:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne csinálj ebből akkora ügyet, mindenkinél más. Egyébként meg addig örülj, amíg nem kell szőrtelenítened. Később majd visszasírod.
2009. aug. 15. 09:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!