Mennyibe kerülhet egy ilyen tetoválás?
Figyelt kérdés
Ezt szeretném a hátamra de FEKETÉBEN:
És kb akkora lenne, mint a filmben a hátán:
F21
2014. jún. 5. 23:16
1/11 anonim válasza:
És elmondanád, hogy ennek mi a jelentősége? :D Szerintem az ilyen ábrákat viselő embereknek találták ki a sufni tetoválást. :D Grat haver!
2/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a haverod, és egyébként mit zavar téged ez a minta? Nagy pókember rajongó vagyok és ezért szeretném...
2014. jún. 5. 23:43
3/11 anonim válasza:
Oké, iylen mintával a hátadon örülj neki, hogy valaki egyáltalán a haverjának nevez te idióta. 21 évesen pókember rajongó vagy? Semmi gond egyszer mindenki felnő.
4/11 A kérdező kommentje:
Mert szerinted csak 0-15 éves korig lehet valaki pókember rajongó? El vagy tévedve. Tudsz ám véleményt mondani bárkiről egy mondat alapján...
2014. jún. 5. 23:48
5/11 anonim válasza:
Szerintem kb 15-20 ezer, de ez nyilván helyfüggő. Mondjuk ez a tetkó szerintem is gáz, de a Te tested..
6/11 anonim válasza:
28 éves vagyok, ráadásul nő, és az egész testem játék- és képregénytetkókkal van tele. az a gáz, aki nem képes megérteni, hogy nem mindenki ízlése olyan sivár, mint az övé.
kérdező, 30-35-öt mondanék rá, olcsóbban nem hiszem hogy kijössz, mert lehet hogy egyszerű minta, de nagy, és nem lenne kész egy alkalommal.
7/11 anonim válasza:
Mellkasodra meg egy Superman logót.
8/11 anonim válasza:
Első válaszoló, miért, mit tetováljon magára egy ember, ha már felnőtt? Az áramszámlát?
9/11 anonim válasza:
Szerintem máshol, kisebb mintaként jobban nézne ki mint egészhátasként.
10/11 anonim válasza:
Oh ez semmi. A múltkor láttam egy faszit akinek a Monster energia ital LOGO volt a KÉZFEJÉN! :D
Ahova én járok ez 12-18ezer között lenne. Más helyen meglehet hogy van 30.000 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!