Szerintetek gáz lenne ez a tetoválás?
Figyelt kérdés
A példaképemet zyzzt szeretném a hátamra varratni ( [link] ) ehez hasonlót.
Férfi létemre. Szerintetek gáz lenne?
2014. jún. 3. 22:13
1/4 anonim válasza:
Most még nem gáz...majd vagy 5 év múlva, ha kinősz a példaképekből.
2/4 anonim válasza:
Azt neked kell eldönteni hogy gáz-e neked, de ha már felmerült benned ez a kérdés akkor valószínűleg az.
Ha én egy ilyen képet látnék egy pasira varrva tuti hogy furán néznék rá, hogy most ez meleg vagy mi van? Vagy miután utánanéztem ki ez a képen... hát ok, talán nem meleg vagy, de ha egy ilyen ember a példaképed akkor valami baj van veled... szóval gáz. Szerintem.
3/4 anonim válasza:
Hát...szerintem kicsit fura, hogy egy félmeztelen pasi lenne a hátadon, de Te tudod. Mindenesetre nem túl férfias ez a tetkó, bár én eleve nem varratnék magamra senkit, legfeljebb csak valamit, ami xy-t jelképezi.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor ilyet se varratok. Nem vagyok meleg! :D Köszi szépen.
2014. jún. 3. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!