Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Fogyásom sikerét jelképező...

Fogyásom sikerét jelképező tetoválás?

Figyelt kérdés
Sikerült fiatalon a kezembe vennem az életemet, és így szerintem amit a szüleim elrontottak nekem sikerült "helyre állítanom" órási munkával 25 kilót fogytam, és ez volt a célom, most egy tetoválással szeretném megkoronázni az egészet, ha sikerül a fél maraton lefutása(elég valószínű). Először szöveget szerettem volna, de nem találtam olyat ami igazán átadná azt amit tettem és nekem se sikerült kitalálnom utána keresgéltem mi a harc és kitartás szimbóluma, de ez se igazán vezetett sehova, és megfordult a fejembe, hogy azok a nagyon mély hegeket valahogy felhasználhatnám a hasamon amik keletkeztek, mert az elég kifejező lenne.

2014. jún. 6. 22:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Férfi vagy nő?
2014. jún. 6. 22:54
 2/13 A kérdező kommentje:

Magamról: Még nem volt olyan dolog, amit igazán meg akartam volna valósítani az ne sikerüljön.

- Azt vallom hogy:

. mindig csak magadra számíthatsz

. a barátok, jók ha vannak, de sose várj többet tőlük mint, hogy haza vigyenek egy durva partyból.

. van lehetetlen, csak nem számomra.

. elismerem ha valaki jobb és tehetséges nálam.

. szeretem, ha az emberek meg tudom botránkoztatni, és a hülyeségben a határokat feszegetni.

. imádom a szüleim, de nem akarok rajtuk élősködni így sosem fogadok el tőlük pénz, hiába van nekik.

. 2 embernek mondtam életembe, hogy barát, nem szeretem az érzelmeimet kimutatni.

. mindig mindent szemtől szembe akármennyire is fáj a másik félnek.

. akibe egy csöppet is megbíztam, és csalódok benne többet már nem veszem ember számba és mindent megteszek, hogy minden napja rosszabb legyen.

. akikben megbízok egy csöppet is, állandó tesztjeim alatt állnak.

. nagyon jó ember ismerő vagyok, akivel már 3-4 alkalommal találkoztam nem tud hazudni nekem.

. a nép, azt gondolja, hogy nagyon érett vagyok a koromhoz képest "haverok" és felnőttek egyaránt

. imádok felnőttekkel és nagy élet tapasztalattal rendelkező emberekkel beszélni.

. mindenkinek meghallgatom a véleményét, de sosem hallgatok senkire az érveket vettem össze és mindig én döntök.

. szeretek vitatkozni és más emberek látószögét megismerni, mindennel kapcsolatban.

. szeretem a politikát.

. imádom a földrajzot

. célom minél előbb elhagyni Magyarországot és egy másik országban web designer ként dolgozni.

17/F

2014. jún. 6. 22:56
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem te bolond vagy, de tényleg...
2014. jún. 6. 23:15
 4/13 A kérdező kommentje:
Minden buta embernek ez az első reakciója, de biztos vagyok benne, hogy egy páran átlátják a dolgokat hisze így leírva én is sok mindenre rájöttem, hogy - hogy láthat egy kívül álló buta és egy értelmiségi is.
2014. jún. 6. 23:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Állításod szerint, ha valakiben kicsit is csalódsz, mindent megteszel hogy neki rossz legyen. Szerinted ez normális dolog?

A "butaságról" meg annyit, hogy még helyesen írni sem tudsz...

2014. jún. 6. 23:23
 6/13 A kérdező kommentje:
Így van, nem tudok igaz, pedig ez az alap műveltség része és ez rohadt gáz. Mivel én mindenkit taszítok magamtól, aki megkapja azt a bizalmat, hogy haverkodjak vele az ne éljen már vissza vele. Vagy éljen vissza vele, de annak lesznek buktatói.
2014. jún. 6. 23:33
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ráadásul többször ellentmondásokba is keveredtél.

Pl.: Azt állítod, hogy nem szereted az érzelmeidet kimutatni, miközben, ha valaki megbántja a kis lelkedet, energiát fektetsz abba, hogy "megbosszuld". Tehát igenis kimutatod az érzelmeidet, ráadásul elég tré módon.

2014. jún. 6. 23:41
 8/13 anonim ***** válasza:

Te tényleg elég fura vagy:D

Tetováltass mondjuk egy tál salit:D

De tényleg, én is lefogytam huszonkilót, de eszembe sem jutna ilyen témában tetováltatni, szerintem gondold még át ezt..és, ha 2 év múlva is szeretnéd még a tetkót, akkor vágj bele.

2014. jún. 7. 00:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nevetséges vagy nem pedig érett, már bocsánat.

És mi ez, hogy rögtön butának nevezed azt, aki nem ért veled egyet valamiben? Szóval csak az az értelmes ember, aki oda megy hozzád és kezet ráz veled, hogy "jól van, fiam, te mindenről helyesen vélekedsz, okos vagy és tökéletes, kész zseni"?

2014. jún. 7. 00:14
 10/13 anonim válasza:
14%
Bár én nem szeretem a tetoválásokat...de teljesen rendben van ! Gratula!
2014. jún. 7. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!