Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek milyen tetoválássa...

Szerintetek milyen tetoválással lehet kifejezni a hazaszeretetet?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki hozzám vágná:

Tudom, hogy nem ide illik, de nem találtam jobb témakört, mivel a fő nézőpont a kérdésben a hazaszeretet.

Azt is tudom, hogy egy tetoválással nem feltétlenül lehet kifejezni a hazaszeretetet, de mindenképp szeretnék valamit és akkor már inkább ilyen legyen.

Szóval. Valami olyan kéne, ami nem szokásos.

Mindenhol Nagy Magyarország, Turul, hátrafelé nyilazó hunok, címerek.

Ilyen szinten nem akarok "beállni a sorba"

Akkor már legyen valami egyedibb.

Pl. eszembe jutott a Szózat első sora, számomra sokat mond és tetszik is.

De kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Szóval?

2014. márc. 21. 21:05
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Csak, hogy érzékeltessük milyen történelmi gyökere van a magyarságnak elég csak arra gondolni, hogy a legközelebbi rokon népek (manysi, hantik közül is alig 11 ezer ember beszéli a nyelvet) is 3000 ezer éve váltunk el.

A spanyol francia nyelv elválását 800-1200 évre teszik ...

Gondoljunk bele , ha elfogadjuk a mta által elismert finnugor elméletet, akkor is van 3000 év önálló magyar nyelvfejlődés ... közben népek civilizációk jelentek meg és tűntek el ...

Van mire büszkének lenni...

2014. márc. 22. 09:42
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
stirlickém, csakhogy a kérdező tetoválást akar, nem pedig a te életmód tanácsaidat, amik persze jók, csak nem arról van itt szó
2014. márc. 22. 09:52
 23/38 anonim válasza:

"Gondoljunk bele , ha elfogadjuk a mta által elismert finnugor elméletet, akkor is van 3000 év önálló magyar nyelvfejlődés ... közben népek civilizációk jelentek meg és tűntek el ...

Van mire büszkének lenni..."

Így van.

2014. márc. 22. 10:11
 24/38 anonim ***** válasza:
0%

"Mondjuk az, hogy nekünk van a térségünkben a legöregebb történelmünk, a magyarság az, ami már több ezer év óta itt van."

Ez senkit nem érdekel. Egyiptom már 5000 éves és mégis csak egy putri. Nem fogok azért felsőbbrendű fajként rájuk tekinteni, mert ötször öregebb az országuk, mint a miénk. Eredmények kellenek és nem az, hogy mi volt a múltban.

"Van mire büszkének lennünk, és minden jóérésű magyar ember büszke a magyarságára."

Ez megint csak fellengzős duma, eredmények megint nincsenek.

És neked az a problémád, ha valaki mondjuk a történelmi Magyarország képét, az ősi jelképünket, a Turul-dinasztiából való Turul madarat, vagy bármely más magyar jelképet magára tetováltat? Miért, neked mi a menő mostanában? Kínai betűs okádékok?"

Igen, ez a problémám. És tudod, hogy miért? Mert baromság. Kb. annyira nevetséges, mint amikor Borat azt mondta, hogy "ném, ném, én ném lénni muzulmán, én imádni kázáh sólyomisten!"

A 21. században élünk, normális ember nem hisz ilyen Turul-dinasztiában, mert teljes mértékben abszurdnak tekinti, hogy egy nőt teherbe ejtett álmában egy mesebeli madár, amitől az ország legelső uralkodóháza származott később.

A divat pedig távol áll tőlem, hiszen annak sem látom túl sok értelmét. Próbálok szép ruhákat felvenni, de nem tartom az egészet túl sokra. Még farmernadrágot sem hordok, mert hiába visel azt mindenki, nekem kényelmetlen. Inkább fekete szövetnadrágot viselek helyette, ami kb. ilyen:

[link]

"Egyszerűen hányok az ilyen nemzetgyűlölő emberektől, és nekünk miattatok kell szégyenkeznünk, hogy egy nemzetbe tartozunk."

Nem tudom, hogy mitől kéne szégyenkezned miattam, senki nem néz le téged azért, mert velem együtt magyar vagy, ahogy engem sem néznek le a te begyepesedettséged miatt, hiszen arról csak is te tehetsz és nem én.

"Mondjuk a vér kötelez: én az egyenes ágú leszármazottja vagyok egy kuruc hadvezérnek; gondolom neked kicsit máshova vezetnek ezek a szálak.. ;)."

Gratulálok a származásodhoz. Nekem édesanyám magyar és német gyökerekkel rendelkezik, édesapám ősei is magyarok voltak, bár örmény eredetű nevet örököltem, de lényegében mind a 8 dédszülőm paraszti sorból származott, mindannyian földet műveltek. Nem hiszem, hogy ezzel akkora bűnt követtek volna el. Bár lehet, hogy a te értékrended szerint irtanivaló férgek vagyunk egytől egyig mind, mert valószínűleg nem rendelkezünk fajtiszta magyar felmenőkkel. Létezésemért bocsánatot kérek.

Ja és valószínűleg még szláv vér is van bennem, ahogy lényegében minden magyarban van, ahogy még benned is.

2014. márc. 22. 15:42
 25/38 anonim ***** válasza:

Gondolom neked semmit nem mond az, hogy szimbólikus jelentés. Nem kell mindent szó szerint venni. Erősíteni kell a Szent Korona eszemiségét, és akkor egy sokkal boldogabb országban élhetnénk.

Az utolsó bekezdésedet nem nagyon értem, miért írtad. Miért lenne bűn, ha valaki földet művel? Én tisztelem a földműveseket.

2014. márc. 22. 15:54
 26/38 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk azt nem tudom ki irta, hogy utálja a magyar nemzetet, különbség van aközött mikor valaki utálja, meg mikor valaki totál ugyanolyannak tekinti a magyar embereket mint a világ többi 7 milliárd emberét, totál függetlenül attól, hogy milyen nyelvet beszélnek vagy hol laknak.
2014. márc. 22. 18:38
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

"Ha elhagy is minden remény,akkor sem változhat vízzé a vér,

Legyek inkább üldözött,mint áruló latrok között!

A haza minden előtt!"

2014. márc. 22. 18:48
 28/38 anonim ***** válasza:
0%
Ügyes vagy hogy tudsz zeneszöveget idézni, de etől egy milimétert se lesz se te se senki más előbbre.
2014. márc. 22. 18:58
 29/38 anonim ***** válasza:
60%
Te semmivel nem leszel előbbre,annyira visszamaradott vagy :)
2014. márc. 22. 19:17
 30/38 anonim ***** válasza:
Te meg csak visszafele mész, hogy a nemzeti egységet, a nemzeti összetartozást semmibe veszed. Az együttélés legfontosabb kerete a NEMZET, ez az Alkotmányban is benne van!
2014. márc. 22. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!