Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meg szeretném örökíteni a...

Meg szeretném örökíteni a fiamat magamon, egy tetoválással. Adnátok ötleteket?

Figyelt kérdés
Nő vagyok a kisfiamról szeretnék valamit felütettni.Gondoltam a születési dátumára vagy a nevére.De valahogy nem áll össze a kép.Meg,hogy hova kéne!Mert ha csak a születési dátuma lenne,nem szeretném,nagy felületre.Mondjuk a csuklóm belső részére,ott szerintem jól nézne ki.A férjemmel azon gondolkoztunk,hogy lehetne egyforma,csak annyi a bökennő,hogy a fiúnknak is az a neve ami az övé.Szóval a monogram kilőve.Valakinek valami ötlet?
2014. febr. 1. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs azzal baj, ha a neve egyezik a férjedével. Monogram+dátumjavaslom, esetleg becenév, ahogy szólítjátok és konkrétan a keresztnevéből képzitek+dátum.

(Pl. Sándor - Sanyi. A férjedet a nevén szoktad szólítani?)

Helyre én azt mondanám, hogy alkar, esetleg boka fölé kívül (gondolj arra, hogy több gyereketek is lehet, hogy lesz, és akkor Neki is valószínűleg fogsz ilyen "emléket állítani", akkor lehet ugyanoda, csak a másik kezeden-lábadon, szóval én így gondolkoznék a helyedben.) :)

2014. febr. 1. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a nővéremről emlékeztem meg, a csuklómon van egy angyalka.
2014. febr. 1. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a fiam nevének a kezdőbetűjét K tetováltattam. Pitypang, madarak, középen a motívum, ez a jobb lábszáron, kb 15 cm. Most a tesó kerül a bal csuklómra, hasonlóképp :)
2014. febr. 1. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Lapockára tetováltatnék inkább, vagy ujjra, az alsó ujjpercre (a csukló belső fele iszonyatosan fáj, na meg ha egyszer vezérigazgató leszel valahol, állati vastag karkötő kell, hogy eltakard :))

Talplenyomat esetleg? Szerintem az tündéri :)

2014. febr. 1. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Ami nekem tetszik, az a tenyérlenyomat. (Megcsinálod lapra, aztán azt másolják rád.) Ez mondjuk ha pici babáról van szó, ha pedig nagyobb, akkor egy kis részlete egy rajzának (vagy amekkorát szeretnél). :)
2014. febr. 1. 22:19
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat.Egyik jobb mint a másik :)

Már van tetoválásom a lábszáramon.Ezért én mindenképp egy kisebbet szeretnék,de még én se tudom pontosan,hogy milyet :)

2014. febr. 1. 22:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is magamra akarom tetováltatni a kisfiam szültési dátumát. A multkor láttam egy jó ötletet a tv-ben. A felkarom belső részére fogom római számokkal. Nekem nagyon tetszik. A csuklón én is gonolkoztam, de olyan a munkahelyem, hogy takarásban kell lennie a tetkónak, ezért gondoltam a fentire, mert az ing alól sem látszik ki.
2014. febr. 3. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!