Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, megszoktátok örökite...

Kismamák, megszoktátok örökiteni képeken a pocakotok növekedését? Van valakinek 11-12 hetes fotója?

Figyelt kérdés
Neten láttam pár aranyos fotót,mikor a kismama mindenhónapban készitett magáról egyet,persze nem ország világ számára szánom a képeket magamról,csak emléknek,olyan érdekes visszanézni :) Ha valakinek van 11-12 hetes fotója,feltöltené nekem? :)
2013. febr. 20. 19:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én a 12. héttől kezdve, minden héten készítettem egyet. Igaz még csak a 16. hétben járok de úgy tervezem, hogy ezután is minden héten fotózom a változást.
2013. febr. 20. 19:47
 2/14 anonim ***** válasza:

mi össze-vissza csináltunk képeket.

most azért nyúzom párom, hogy csináljon rólam teljes alakosat mielőtt megszülök.. 39 hetes vagyok, már szorít az idő kicsit :)

egyébként ezek a képek amiket mondtál szerintem is tök jók, tetszenek nagyon :)

2013. febr. 20. 19:50
 3/14 anonim ***** válasza:

A 41. hétig fotóztam magam minden vasárnap.

12 hetesen még semmi nem látszódott.

2013. febr. 20. 20:47
 4/14 A kérdező kommentje:
De jóóó :) én ugy gondoltam havonta készitek egyet :)...bár ha sok lesz a változás,lehet én is neki állok és hetente megörökitem :D én a 11.hétben vagyok,de már most alul olyan kis gömbölyü vagyok...mindig lapos hasam volt,lehet azért tünik fel ennyire,ugy nézek ki mint aki jollakott :D két képem van és meg is lepődtem a változáson :P :)
2013. febr. 20. 22:01
 5/14 anonim ***** válasza:
Mi minden vasarnap (akkor lepek uj hetbe) csinalunk kepeket!:D Foleg ilyenkor erdemes mert ilyenkor kezd el noni rohamosan!:) En a 14.heten jarok es sok eleterest latok a 13.heti es a mostani kozott!:) Sajnos nem tudom linkelni mert meg nincsenek felrakva a kepek..:(
2013. febr. 21. 00:23
 6/14 anonim ***** válasza:

Kb a 9 héttől miden héten csináltunk képet.Ez azt hiszem kb 11 hetesen készült.Boldog babavárást:első babás, 30 hetes kismama!

[link]

2013. febr. 21. 09:46
 7/14 anonim ***** válasza:
1 terheségemnél 7 hónaposan csináltam meg 9 hónaposan képet , Most a második terheségemnél én is szeretnék hamarabb képeket de nem het max 2 hetente :). 12+4 hkm . Boldog Babavárást.
2013. febr. 21. 20:07
 8/14 anonim ***** válasza:
még annyit hogy Szülinapomra páromtól családi fotót szeretnék profi fotóssal , júniusban lesz a szülinapom 7 hónapos leszek szeretném ha rajta lenni a csalás kislányom, férjem és én .
2013. febr. 21. 20:09
 9/14 anonim ***** válasza:
család elírtam :)
2013. febr. 21. 20:10
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem van pont 11hetes képem :) Épp most vagyok ebbe a hétbe :) Mi hetente készítünk :)

[link]

2013. febr. 22. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!