Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek milyen tetoválássa...

Szerintetek milyen tetoválással lehet kifejezni a hazaszeretetet?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki hozzám vágná:

Tudom, hogy nem ide illik, de nem találtam jobb témakört, mivel a fő nézőpont a kérdésben a hazaszeretet.

Azt is tudom, hogy egy tetoválással nem feltétlenül lehet kifejezni a hazaszeretetet, de mindenképp szeretnék valamit és akkor már inkább ilyen legyen.

Szóval. Valami olyan kéne, ami nem szokásos.

Mindenhol Nagy Magyarország, Turul, hátrafelé nyilazó hunok, címerek.

Ilyen szinten nem akarok "beállni a sorba"

Akkor már legyen valami egyedibb.

Pl. eszembe jutott a Szózat első sora, számomra sokat mond és tetszik is.

De kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Szóval?

2014. márc. 21. 21:05
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Egyszer régi székelykapukról láttam egy előadást, székely fafaragó mesélt a munkájáról... Minden egyes motívumnak meg van a jelentése, az elhelyezésnek a vastagságnak a faanyagának az elhelyezésnek a csúcs díszeknek stb stb ...

Megjegyzés: Japánban is nagy hagyománya van a nap, mint isteni erőnek kapukat állítani. (felkelő napországa, még a zászlójában is ott van a nap)

Szóval érdemes kicsit jobban átjárni a témát, meg kell nézni esetleg mivel temetkeztek árpád magyarjai és abból meríteni egy kis ötletet, ha valóban egyedit akarsz és azt akarod, hogy legyen története is annak a tárgynak, vagy dísznek.

2014. márc. 21. 21:47
 12/38 anonim ***** válasza:
22%

Azért ilyen frusztráltak mert idén kiderült, hogy a vezér nem is éhezett.

[link]

2014. márc. 21. 21:50
 13/38 anonim válasza:
Liszt Ferenc vagy Bartók Béla: a legismertebb magyarok a világon.
2014. márc. 21. 21:57
 14/38 A kérdező kommentje:

Szánalmas, ahogy egyes emberek viszonyulni tudnak a hazájukhoz. Az egy dolog, hogy te nem egy tetoválásban látod ennek kifejezését, az is egy dolog, hogy nem feltétlenül szereted a hazád. De könyörgöm. Akkor minek kell idejönni gúnyolódni meg provokálni? Vagy nektek már tényleg ennyire fáj, hogy valaki szereti a hazáját és neadjisten ki akarja ezt fejezni a külvilág felé? Jó hogy nem egyből náci meg nyilas vagyok.

Általában ezeket a jelzőket kapják a magatok fajtától azok, akikbe egy kicsit több nemzeti érzés szorult az átlagnál...

2014. márc. 21. 22:52
 15/38 A kérdező kommentje:
Akik értelmes választ adtak, azoknak köszönöm! Láttam jó ötleteket, mindenképp átnézem az ajánlottakat!
2014. márc. 21. 22:54
 16/38 anonim ***** válasza:
0%

gyurcsányt (kicserélhető bármelyik másikra) bilincsekkel, vagy fáról lógva

amúgy jókat nevettem a válaszokon :)

2014. márc. 21. 23:01
 17/38 anonim ***** válasza:
31%

Mi az, hogy miért kell gúnyolódni?

Természetesen azért, hogy megjöjjön a hozzád hasonlók esze és rájöjjetek, hogy mennyire értelmetlen, amit csináltok.

Ha annyira szereted a hazádat, akkor ne tetoválgass magadra, hanem viselkedj normális emberként, szerezz jó munkahelyet, rendes feleséget, vállalj vele 3-4-5 gyereket, akiket tisztességes embernek neveltek és boldog gyermekkort adtok nekik, hogy ők is kiegyensúlyozott és sikeres emberek legyenek felnőttként.

Most őszintén, szerinted a hazádat hol érdekli az, hogy te Szózat-idézetet vésetsz a mellkasodra? Mit szeretsz ezzel a hazádban és a magyarságban? Mit bizonyítasz vele? Teljes mértékben logikátlanság, semmi értelme, nem haladsz vele előre, mert ez csak magyarkodás mindenféle kézzelfogható eredmény nélkül.

Amúgy fel kéne már fogni, hogy nem a haza a fontos, hanem az emberek. Olyan, hogy haza, nem létezik, mert az csak egy képzeletbeli fogalom. Lengyelország, lengyel haza sem létezett 120 éven keresztül, de az emberek megmaradtak ezalatt az időszak alatt és ez volt a fontos. Később aztán újra lett országuk.

Magyarország sem cél, csak egy eszköz arra, hogy a magyarság államilag érvényesíteni tudja önmagát. Ha holnap megszűnne az ország, a magyar emberek még ugyanúgy megmaradnának, nem tűnnének sehova. Haza nélkül is lehet sikeres egy nemzet és hazával is lehet sikertelen.

Végezetül, én nem értem, hogy miért olyan fontos ez az egész magyarság dolog. Pontosan ugyan olyanok vagyunk, mint minden más európai nép, a különféle nyelvektől eltekintve lényegében semmiben nem különbözünk egymástól, persze pár apróságot leszámítva. Szóval nem értem, hogy mi mitől is vagyunk annyira különlegesebbek egy franciától vagy egy svédtől, amikor a kulturálisan és genetikailag nagy vonalakban megegyezünk, pláne ha egy vietnámit, egy négert és mondjuk egy pakisztánit veszünk.

2014. márc. 21. 23:22
 18/38 anonim ***** válasza:
16%

Utsónak igaza van bőven. Nem a semmiért nevezték a magyart az egyik leg egoistább népnek.

Meg azt nem értem, ha vannak ezek a nagy maygarok, akkor mért nem tesznek is valamit, hogy előrébb vigyék az országot, mert eddig amit láttam az kimerült annyiban, hogy koncerteken lengetik a zászlót meg beöltöznek mindenféle nemzeti cuccba, interneten mondják a nagy szavakat, esetleg az autóikara aggatnak matricákat stb. de sose láttam olyat, hogy ha valami nem tetszett politikailag, akkor esetleg tennének valamit... ott vannak most az ukránok... valami nem tetszett a népnek és ezért elég nyomósan jelentették ki a nemtetszésüket, magyarban mi lenne? senki se merne megmukkanni se még a nagymagyarok se, pedig iylenkor kéne akkor megmutatni, hogy ki a hú de nagy magyar, nem amikor semmi jelentősge sincs, csak parádéznak.

2014. márc. 22. 00:54
 19/38 anonim ***** válasza:
20%
Szedd össze az utcán a csikkeket, azzal többet teszel a hazádért.
2014. márc. 22. 03:50
 20/38 anonim ***** válasza:
48%

Mondjuk az, hogy nekünk van a térségünkben a legöregebb történelmünk, a magyarság az, ami már több ezer év óta itt van. Van mire büszkének lennünk, és minden jóérésű magyar ember büszke a magyarságára. És neked az a problémád, ha valaki mondjuk a történelmi Magyarország képét, az ősi jelképünket, a Turul-dinasztiából való Turul madarat, vagy bármely más magyar jelképet magára tetováltat? Miért, neked mi a menő mostanában? Kínai betűs okádékok?

Egyszerűen hányok az ilyen nemzetgyűlölő emberektől, és nekünk miattatok kell szégyenkeznünk, hogy egy nemzetbe tartozunk. Mondjuk a vér kötelez: én az egyenes ágú leszármazottja vagyok egy kuruc hadvezérnek; gondolom neked kicsit máshova vezetnek ezek a szálak.. ;).

2014. márc. 22. 08:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!