Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek milyen tetoválássa...

Szerintetek milyen tetoválással lehet kifejezni a hazaszeretetet?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki hozzám vágná:

Tudom, hogy nem ide illik, de nem találtam jobb témakört, mivel a fő nézőpont a kérdésben a hazaszeretet.

Azt is tudom, hogy egy tetoválással nem feltétlenül lehet kifejezni a hazaszeretetet, de mindenképp szeretnék valamit és akkor már inkább ilyen legyen.

Szóval. Valami olyan kéne, ami nem szokásos.

Mindenhol Nagy Magyarország, Turul, hátrafelé nyilazó hunok, címerek.

Ilyen szinten nem akarok "beállni a sorba"

Akkor már legyen valami egyedibb.

Pl. eszembe jutott a Szózat első sora, számomra sokat mond és tetszik is.

De kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Szóval?

2014. márc. 21. 21:05
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
63%
Pálinkázó gulyások.
2014. márc. 21. 21:14
 2/38 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem ne csinálj tetoválást, ha valóban nem akarsz beállni a sorba, akkor valami mélyebb és egyedi valóban magyaros dolgot fogsz keresni.

Kicsit olyan ez, mint ha valaki pálcikával enné a pörköltöt. Meg lehet enni, biztos finom is, de itthon csak nevetnek rajta. Ugyanez igaz a tetoválásra is teljesen más kultúráról van szó, de elismerem ez is egy népszerű művészeti kifejezés mód és nem vagyok ellene. De ha valóban egyedi akarsz lenni, akkor szerintem nem tetoválását fogsz csinálni.

2014. márc. 21. 21:16
 3/38 anonim ***** válasza:
56%

Kell rád egy ostorcsattogtató, bőgatyás, pulikutya, aki pálinkázik és gulyáslevest eszik kondérból.

De ha igazán magyar vagy, akkor hármat tetováltatsz magadra a kondér mellé, mert annyi a magyar igazság, plusz még egyet, mert az a ráadás.

Ja és legyenek a puliknak turulszárnyaik is, a fejükön pedig legyen Szent Korona Méltóságos Őfelsége.

2014. márc. 21. 21:19
 4/38 anonim ***** válasza:
27%
70% Ez nagyon szellemes volt. Tökéletes bizonyítványt adtál magadról.. picit korlátolt vagy, ha csak ennyire futotta.
2014. márc. 21. 21:27
 5/38 anonim ***** válasza:
43%
Miért, szerinted hogyan lehetne valaki még ennél is magyarabb?
2014. márc. 21. 21:29
 6/38 A kérdező kommentje:
Pont ez lenne a lényeg, hogy ne "vadmagyar" módjára tetováltassam szét magam, hanem valami kisebbet, ami tovább ér annál, mint hogy "vesszen trianon" meg a szent turul meg hasonlók.
2014. márc. 21. 21:33
 7/38 anonim ***** válasza:
0%

Bűn az élet!

Anyám

Üs!! (az ököl négy bütykére)

Ezek bármelyike kifejezi jól az értelmi színvonalad.

2014. márc. 21. 21:39
 8/38 anonim ***** válasza:
0%
Fejedelmi sas azt tetováld magadra
2014. márc. 21. 21:40
 9/38 anonim ***** válasza:
7%

5: mi a francnak kell most gúnyolódnod kisöcsi, mi? Szerinted baj, ha valaki ki akarja fejezni a hazaszeretetét? Nem mindenki olyan mint te, hogy ahol a pénz ott a hazád. Vagy egy éhes kis proletár vagy?

Kérdező: amiket mondtál (Turul stb), azok a legkedveltebbek és a legtriviálisabbak ilyen szempontból, ha valami egyedit szeretnél, akkor én is egy idézetre gondolnék legelőször. De mondjuk az lehetne akár rovásírással is, ami az ősi írásunk, és az még egyedibb. Plusz csak azok értik a szöveget, akik ismerik a rovásírást (a legtöbb hazaszerető ismeri, eléggé az alapműveltséghez tartozik).

2014. márc. 21. 21:42
 10/38 anonim válasza:
0%
Dolgozó embereket a régi világból
2014. márc. 21. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!