Orrpiercing kerdes?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kb 1honapja szurattam az orrpcmet. Tudnatok tanacsokat adni hogyan kell tisztitani?kivulrol, Belulrol? Amikor kiszeditek akkor mivel fertotlenititek le magat az ekszert illetve az orrotokat? Nekem kampos vegu ekszer van most bent, ti mit javasoltok melyik vegu ekszer a jobb? Szilikon szaras ekszerrol mi a velemenyetek? Bocdanat a sok kerdesert. Elore is koszonom a valaszokat es Kellemes Unnepeket!!! :)))2013. dec. 25. 12:03
1/5 anonim válasza:
Szia!Neked is!Kivülről és belülről is naponta 1x 3%os hidrogénnel elég,magat az ékszert és az orrom is azzal.Nem kell ez a nagy aggódás meg fertőtlenités ha csak nem nyulkálsz piszkos kézzel hozzá,nem lesz semmi baja ...Egymindegy,minden egyén és helyzetfüggő,nem kell általánositott kérdéseket feltenni.
2/5 anonim válasza:
Szia! Csak akkor kezeld ha gyulladt! Erre a legmegfelelőbb az Octenisept spray, gyógyszertárban vény nélkül kiadják. Az ékszert gyógyszertári alkohollal törölgesd! Én szilikon párti vagyok, viszont az abból a szempontból rossz hogy a talpas vége miatt gyakrabban beleragad a takony, ezért sokkal többször kell tisztítani, de a kampós sem rossz. A pontost nem szeretem mivel rohadt nehéz kivenni :D Remélem segítettem! :)
3/5 anonim válasza:
Alkohollal semmiféleképpen se törölgesse ember :D!Szétszáritja a bőrét az orra és a pc körül még véletlenül se. 3%os hidrogénnel kell
4/5 anonim válasza:
Jajj te a pc-re irtad bocs ...,de jobb ha ezt is tudja h direkt az orrát ne
5/5 anonim válasza:
Szia. Én most szúrattam az orrpiercingem November elején és úgy 3 hétre rá nagyon csúnyán begyulladt hetekig kenegettem tetránnal de semmit sem ért.. már azt hittem, hogy ki kell venni mert nem bírja az orrom, de megpróbáltam kamilla teával (hideg) borogatni meg neugranormonnal kenni és 1 hét alatt helyre is jött az orrom. Én ezt ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!