Kérdés: A tetoválásra van valamilyen hatással, ha előtte lidocain injekcióval én érzéstelenítem a felületet? Kis tetoválásról lenne szó, és lidocain meg megfelelő fecskendő is áll rendelkezésemre.
Ami csak pár milire megy a bőr alá...hova akarod a tetoválást? Helyfüggő is, hogy mennyire kellemetlen..
Amugy... rajtam 3 órán keresztül dolgoztak.. kiszámolod, hány tűszúrás? Volt ahol kellemetlen... de kibírható.. ez az érzés hozzátartozik a tetováláshoz...
Én tetoválóként azt mondanám neked, hogy butaság, és nem is vállalnám így a tetoválást. Egyébként meg is puffad a bőr ott, ahová a lidocaint beszúrják, nem szívesen szenvednék még én vele. A legfontosabb viszont, hogy ha mégis allergiás reakciót váltana ki, mert allergia bizony kialakulhat úgy is, hogy előtte nem volt rá érzékeny valaki, vagy esetleg mégsem tartanád az előírt adagot, és rosszabb esetben szívizombénulás vagy hasonló szövődmény lépne fel, nem szeretnék én felelősséget vállalni, mert a hírekben már úgy lenne benne hogy x tetováló keze alatt, y szalonban történt az eset.
Bírd ki a fájdalmat, utána annál büszkébb lehetsz majd magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!