Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alapozó kérdés? , bővebben lent.

Alapozó kérdés? , bővebben lent.

Figyelt kérdés
A Problémám a következő:eléggé zsírosodó böröm van.Ha otthon kisminkelem magam,mire eltelik egy-két óra már azt látom,hogy telejesen lejött a smink fénylik az arcom és borzalmasan nézek ki,főleg mivel beesettebb szemeim vannak.Idáig nem használtam alapozót,csak szemceruzát,szemfestéket,szempillaspirált,korrektort a szemem alá és pirosítót.Ha alapozót rakok magamra akkor az is lejön rólam vagy ha még arra sminkelek rá?Ti melyiket alapozót ajánlanátok?az egész arcot be kell vele kenni?

2013. dec. 17. 18:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon zsíros a bőröm. Alapozóra ezért kell púdert tenni, mert az mattít és fixál. Mindig legyen nálad a táskádban, elmész bedúderezed magam a mosdóban, akárhol, ha van nálad tükör, az majd felszívja a zsííííííííírrt. :)
2013. dec. 17. 18:48
 2/8 A kérdező kommentje:
És akkor az alapozó nem kell?
2013. dec. 17. 18:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Krémmánián keress zsìros bőrre ajánlott alapozót. Millió féle lètezik.
2013. dec. 17. 19:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Max Factor Facefinity + Rimmel Stay Matte púder
2013. dec. 17. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát ezt most hogy érted? Az alapozó leginkább bőrhibák eltüntetésre, tónusjavításra, bőrtökéletesítésre való.
2013. dec. 17. 22:08
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Sajnos a környezetembe,nem nagyon sminkeli magát senki,ami tudom,hogy furán hangzik a mai világba :D,de abszolút nem tudok semmit erről az egészről csak,hogy biztosan nem én lehetek az egyetlen zsírosódó börű lány és mivel nem nagyon látom,hogy más is így néz ki,mint én(fénylik a bőre,stb.),ezért gondolom,hogy van erre valami megoldás.

2013. dec. 18. 15:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Semmi baj. Én is nemrég kezdtem komolyabban érdeklődni a sminkelés iránt. Nekem nagyon sok problémám van a bőrömmel: pattanásos, miteszeres, zsíros, de emellett hámlik, száraz is, nem tudom hogy lehet ez így egyszerre, de mindegy is.. Bőrgyógyászhoz is járok vele, mert tényleg nagyon csúnya volt, úgy képzeld el, hogy az egész állrész végig állvonalban tiszta pattanás volt, rettentő csúnya, ijesztő volt, nagyon sok krémmel kezeltem, és még gyógyszert is szedtem rá.

Nekem kell korrektor, alapozó a bőrhibákra, és púder a csillogásra, fényesedésre. Szerintem alapozó akkor kell, ha vannak pattanásaid, pigmentfoltjaid, hegeid. Ha nincsenek, elég a púder szerintem a zsírosodásra. Youtube-on rengeteg videót találsz, én mondjuk magyarokat nem nézek, magyar blogerinákat, de sokat tanulhatsz ezekből a videókból. Nekem a sminka nagyon fontos, önbizalmat ad, ami nincs. Sok sikert a kísérletezéshez! ;)

2013. dec. 18. 15:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. dec. 18. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!