Alapozó kérdés? , bővebben lent.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Sajnos a környezetembe,nem nagyon sminkeli magát senki,ami tudom,hogy furán hangzik a mai világba :D,de abszolút nem tudok semmit erről az egészről csak,hogy biztosan nem én lehetek az egyetlen zsírosódó börű lány és mivel nem nagyon látom,hogy más is így néz ki,mint én(fénylik a bőre,stb.),ezért gondolom,hogy van erre valami megoldás.
Semmi baj. Én is nemrég kezdtem komolyabban érdeklődni a sminkelés iránt. Nekem nagyon sok problémám van a bőrömmel: pattanásos, miteszeres, zsíros, de emellett hámlik, száraz is, nem tudom hogy lehet ez így egyszerre, de mindegy is.. Bőrgyógyászhoz is járok vele, mert tényleg nagyon csúnya volt, úgy képzeld el, hogy az egész állrész végig állvonalban tiszta pattanás volt, rettentő csúnya, ijesztő volt, nagyon sok krémmel kezeltem, és még gyógyszert is szedtem rá.
Nekem kell korrektor, alapozó a bőrhibákra, és púder a csillogásra, fényesedésre. Szerintem alapozó akkor kell, ha vannak pattanásaid, pigmentfoltjaid, hegeid. Ha nincsenek, elég a púder szerintem a zsírosodásra. Youtube-on rengeteg videót találsz, én mondjuk magyarokat nem nézek, magyar blogerinákat, de sokat tanulhatsz ezekből a videókból. Nekem a sminka nagyon fontos, önbizalmat ad, ami nincs. Sok sikert a kísérletezéshez! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!