Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Orrpiercing-kérdés?

Orrpiercing-kérdés?

Figyelt kérdés
Egy hét gyógyulási idő után már lehet nyugodt szívvel emberek közé menni az orr pc-vel? Úgy értem, mennyire csúnya, vagy hogy néz ki egyáltalán egy egyhetes pc? Vállalható?
2013. aug. 10. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:

miért ne lenne vállalható?

nekem most 1,5hetes és semmi baja nincsen, se nem piros, se nm fáj. vegyél Octenisept-et, fújkáld azzal és akkor szépen gyógyul majd.

2013. aug. 10. 18:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Te lövetted vagy szúrták? Van egyáltalán lényegi különbség?

2013. aug. 11. 11:13
 3/4 anonim ***** válasza:

van különbség: a lövés jobban roncsolja a porcszövetet, ezáltal a gyógyulás is hosszabb lehet.

magamnak szúrtam, igaz szúrással kicsit hosszabb a folyamat, de most már nem érzékeny, mert Octenisept-tel kezeltem.

2013. aug. 11. 11:44
 4/4 anonim ***** válasza:
annyi még: lövéskor általában hegyes végű fülebevalót raknak be az ember orrába, ami belülről megszúrhatja az orrot, míg szúrásnál több a lehetőség az ékszer behelyezése terén, mármint, hogy milyet raknak bele.
2013. aug. 11. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!