Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » SOS orrpiercing kerdes?

SOS orrpiercing kerdes?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Tegnap csinaltattam orrpct es elegge faj meg meg erzekeny, illetve a lyuk vagyis a piercing korul vegig alvadt ver van pedig tegnao megprobaltan letorolgetni ...ez normalis? Nrm akarom nagyon nyuzni. Mivel kezeljem mikre figyeljek oda? Belulrol azt a kampos reszt h tudom megtisztitani? Nektek is verzett amikor szurtak?? Bocsanat a sok kerdesert de kicsit felek mivel faj! Koszi.a valaszokat 20l :)

2013. dec. 3. 10:31
 1/1 Frigg ***** válasza:

Szia! Nekem karika van. Én langyos sós vízzel tisztogattam (fültisztító pálcikával) kívül-belül. Nekem is vérzett még utána, ráadásul épp megfáztam és fújtam az orrom éjjel-nappal. Lehet kicsit gennyesedni is fog, de ne aggódj, ez a gyógyulási folyamat. Pár hónap alatt nekem teljesen rendbe jött. :) Fájni éppenséggel nem fájt, de ha véletlenül megmozdítottam, kicsit kellemetlen volt, de ez is el fog múlni, türelem :)

23/N

2013. dec. 10. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!