Ti nem tartjátok undorítónak ezt a sok éve tartó tetoválási őrületet? Engem kifejezetten taszít, főleg a nőknél.
Nem olvastam végig a kommentárokat, mert már az első oldal után ingerült lettem. Szó volt a tetoválás és a primitívség összefüggéséről. Tetovált vagyok. Büszkén viselem mind a kettőt. 3 iskolát végzek egyszerre, és emellett dolgozom. Primitív vagyok. Sosem piszkáltam azokat, akiknek nincs, pláne primitív vagyok. Az, hogy a nemtintásakat a tintások piszkálják, annak nem a tetoválás az oka, hogy nekik van, hanem maga a tetovált jelleme. Nem lehet általánosítani, ez az előítéletekkel élők számára biztos nagyon szomorú! ;) A társadalom megbecsült tagja vagyok, a párom, a barátaim, családom szeret. Kell ennél több? (megjegyzem, sem a párom, sem a családtagjaim nem tetováltak, összesen 2 barátom van, akinek van, lám, lehet előítéletek nélkül élni ;) )
Persze ehhez hozzátartozik az is, hogy nem tömegtetoválásokat hordok magamon, ezek megmondom őszintén, engem is zavarnak... én mind a 2-t magam terveztem!
Nagyon adom az utolsó véleményét!
Mikor jut el az emberiség agyáig az, hogy mindannyian UGYANAZOK vagyunk? Ugyanúgy emberek, se jobbak, se többek a másiknál. Azok akiknek nincs tetoválásuk fikázzák a tetováltakat, hát felér egy óriási szembeköpéssel a tükör előtt.
Eléggé lehervaszt, hogy mondhatni felnőtt emberekről van szó, akik osztják az észt jobbra-balra, ahogy már elhangzott szűk látókörűek stb. de ehhez képest a tolerancia, na aaaz elveszett..
Azt gondolom, hogy akik tőből elutasítják, megvetik a tetovált embereket ( de nem csak őket, mondjuk a piercingeseket, fültágítósokat,... blablabla rasszizmus magyarán) , azoknak vagy nem tanították meg a szüleik, hogy a másikkal szemben elfogadónak kell lenni, hiszen mint fentebb írtam ; senki sem több, jobb vagy kevesebb és szarabb a másiknál. Arra akarok ezzel kilyukadni, hogy ezeknek a demagóg embereknek valami vagy hiányzik / hiányzott az életükből és / vagy önértékelési gondokkal küzdenek / küzdöttek most vagy fiatalkorukban, elnyomták őket, amiket nem tudtak jól lereagálni. Ebből kifolyólag nem is lehet őket meggyőzni erről, tehát én is itt részben az időmet pazarlom...
Ezek a dolgok annyira megmutatkoznak minden emberben, hogy aki egy kicsit is jó emberismerő letudja szűrni.
Na mindegy, mindenki foglalkozzon magával, szeretni kell nem háborúzni.
Namasté
15/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!