Ti nem tartjátok undorítónak ezt a sok éve tartó tetoválási őrületet? Engem kifejezetten taszít, főleg a nőknél.
Ó Istenem :D "Azonnal vetkőzzön le és mutassa meg".
Mekkora seqqfej! Az ilyen pasiktól óvjon meg az élet, ne a tetováltaktól :D És ha van olyan csaj aki neked azért levetkőzik hogy bebizonyítsa, nem tetovált, hátha így elnyeri nagyra becsült lényed érdeklődését, hát akkor az a csaj olyan is. Buta, és nem veszi észre milyen egy senkiházi előtt áll. Meg is érdemelnél egy ilyen buta lányt aki folyton nyávog, és el kell tartani mert teherbe esett.
Személy szerint nem vagyok tetovált, de semmi problémám nincs is vele, ez egy kapcsolatban nem lehet releváns! Jelenleg életem céljáért küzdök, megvalósítom hisz ezért dolgozom évek óta, és fogok is! És évek óta a fejemben van egy kép, amit én találtam ki és erőt ad nekem. Ha beteljesül amit akartam, lehet hogy magamra tetováltatom, de akkor olyannal aki nagyon ért hozzá. A tetkónak az a lényege, hogy fontos jelentéssel bírjon, emlékeztesse tulajdonosát egy korszakra, vagy érzésre. És ezt nem lehet megbánni.
Nem lehet ez alapján megítélni az embereket, volt olyan munkatársam akin rengeteg tetoválás volt, és mindig kiállt a társaiért, sosem hagyta a csapatot cserben. Ahogy vannak olyan emberek akik nem tetováltak, mégse vennék tőle egy darab almát. Mint például a kérdező, és egyesek itt.
Azt hiszem lehetséges hogy nem létezik evolúció mert az ilyen idióták még élnek, ráadásul tudnak szaporodni.
Ha szeretek valakit, nem számít hogy van-e tetoválás a bőrén. Hosszú évek után, ha mindketten megöregedtünk, én is olyan ráncos és szottyadt leszek mint ő, én se leszek szebb, meg ő sem, tök mindegy.
Remélem nem minden hímnemű fiatal ilyen buta és primitív, különben inkább egyedül fogok élni és meghalni. Az ilyen csak hímnemű, nem Férfi.
UNDORÍTÓ A TETOVÁLÁS!
Főleg ezek a kacskaringós keleti vagy milyen minták!
Bezzeg kalocsai vagy matyó motívumot senki se csináltat. Nem mintha az tetszene örökösen bőrbe ágyazva, de legalább magyar.
k8
Hát ennek borzasztóan örülök!
Remélem, visszajön még divatba az is, hogy a hasukra azt tetováltatják, hogy ÉHES, homlokukra, hogy OKOS, egyik alkarjukra egy meztelen nőT, másikra, hogy MARI ÖRÖKRE SZERETLEK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!