A srác, akire hajtok, a dagibb csajokat szereti. Szerintetek érdemes olyan ruhát felvennem buliba, ami kifejezetten kiemeli a kövérségem? (kép)
Alapból nem vennék fel ilyen kihízott ruhát, de a srácnak, akiről szó van, nálam is dagibb barátnői voltak. Érdemes iylesmit felvennem? Vagy van ötletetek hasonló hatású ruhára?
Nem kövér vagy, hanem arányosan telt! Bármilyen nőies ruha/szoknya jól állna, akár a rövidebbek is. Szóval hajrá! :)
22/f
Ennyire bejön a fiú? Bolond lenne, ha nem csapna le rád, ha már így képes vagy a kedvében járni :)
A ruha meg mellesleg jól áll! (Hasonló típus vagyok a sráchoz.) Mindig is tetszett, ha teltebb lányok vékonyabbaknak való ruhákat vesznek föl.
Van kedved esetleg privátban beszélgetni a témáról? :) Hátha tudok tanácsot adni.
Szerintem az a kérdés mennyi időre szeretnéd a srácot !
Ha csak rövidre, tégy meg mindent, hogy észre vegyen.
Ha tartós kapcsolatot szeretnél vele ÖNMAGAD LÉGY
(azt vegyél fel ami neked tetszik,úgy viselkedj ami te vagy)Ha így megtetszel neki az jó ,ha nem, ne pazarolj rá
érzelmeket mert nem éri meg. Megnéztem a képet. Kösz, hogy
bízol bennünk.Ha rám halgatsz :emeld fel a tekinteted !
Az élet szép !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!