Ti nem tartjátok undorítónak ezt a sok éve tartó tetoválási őrületet? Engem kifejezetten taszít, főleg a nőknél.
"A lényegre tapintottál! Eszem ágában sincs 2 hónapot várni. Vagy azonnal levetkőzik h megnézzem, vagy ő maga mondja meg hogy van-e. Amúgy ha egy társaság megkérdi hogy nekem miért nincs,az talán tényleg azt mutatja hogy primitívek. Bocs de vannak akik nem divatmajmok."
szóval az nem baj, hogy a csajban annyi tartás nem lesz, hogy 2 hónap ismeretség után lefekszik veled, de az megbocsájthatatlan bűn, ha tetkója van.
azt még mindig nem értem, hogy miért olyan nagy "primitívség" ha egy tetovált ember megkérdezi a másiktól, hogy neki miért nincs?- ez olyan, mintha azon húznál fel az ember magát, hogy megkérdezték tőle, miét nem szereti a spenótot. persze, ki hogy fogja fel a fent említett kérdést, mert ugyan lehet tolakodó, de az esetek többségében puszta érdeklődés az egész.
az, hogy ki hogy áll hozzá a dolgokhoz, mint itt a tetkó kérdéshez, az is más, azért kérdező, akkor meg nekünk, kik tetoválva vagyunk is legyen már bocsánatos bűn, hogy megvédjük magunkat az olyan emberektől, mint te, akik csak ítélkeznek, de a dolgok mögé már nem nem akarnak látni, mert nekik jobb ez így, meg amúgy is könnyebb leszólni a másikat.
azt a magam részéről kikérném újfent, hogy "divatmajom" lennék a tetoválásaim miatt, tudniillik, magam terveztem az összeset, nem fognak velem szembejönni az utcán. szóval nem holmi divathóbort miatt tetováltattam, hanem mert szükségét éreztem.
de igazából kár vitatkozni, hiszen te még egy kicsit sem akarod megérteni, hogy nem kéne általánosítani minket.
"A lényegre tapintottál! Eszem ágában sincs 2 hónapot várni. Vagy azonnal levetkőzik h megnézzem, vagy ő maga mondja meg hogy van-e. Amúgy ha egy társaság megkérdi hogy nekem miért nincs,az talán tényleg azt mutatja hogy primitívek. Bocs de vannak akik nem divatmajmok."
Hát egyfelől ezen jót röhögtem:DDDDDD Nem szeretnék a barátnőd helyében lenni (már ha találtál egyáltalán valakit aki elviseli ezt az arrogáns stílust). :D
Másfelől viszont komolyan szégyellhetnéd magad, iszonyú rosszindulatú vagy. Nekem nincs tetkóm, nem is szeretnék és másokon se tetszik, viszont amit te csinálsz az gusztustalan, fogd vissza magad szégyen az ilyen viselkedés.
Igaza van a kérdezőnek!
Aki tetoválva van, az nem divatmajom, hanem HÜLYE!
A divatcuccokat könnyen lehet cserélgetni, még a frizurát is, de A TETOVÁLÁS MARAD!
Hiába találta egyszer jópofának a viselője, ha pár év múlva megunja, nem vakarhatja le (vagy csak nehezen).
És aki ezt nem gondolja át, bármilyen "művészi" alkotás van rápingálva, az NEM NORMÁLIS!
Előítélet vagy sem, hülyékkel nem foglalkozunk!
Inkább
na most akkor kövezzük meg az összes tetkóst, hogy fúj, milyen legalja ember, mert mer a testére bármit is alkottatni....juj, de megbocsájthatatlan, bezzeg én, én, én aki minta polgár és pedáns....jaj hagyjuk már.
abba bele sem gondolt senki ugye, hogy vannak olyan emberek akiknek vannak elveik, vagy olyan dolgaik amiket sohasem bánnak meg mi? sokszor azért bánják meg egyesek a tetkóikat, mert vagy holmi "trend" miatt varrattaták, vagy nem gondolták meg jól, vagy valami fakezű eszkábálta rájuk.
attól tartani folyamatosan, hogy "jaj nem teszek meg ezt vagy azt, mert majd megbánom"-igen fárasztó nehogy egy egész életen át, de még egy hét alatt is belefárad az ember ebbe a kontrollba és ezt most lehet bármire érteni.
köszönöm, de abból az életből nem kell amit más elvárásai szabnak meg nekem bármilyen téren.
de még egyszer leírom: kár volt kiírni ezt a provokáló kérdést, meg csak arra megy rá minimális megértés, elfogadás nélkül, hogy akinek a bőrén bármi ábra is van, az valószínűleg rossz életű, bunkó, primitív.
én meg erre írhatnám azt, hogy aki öltönyben, meg nyakkendőben ül a kis irodájában mutatva a világnak, hogy ő mennyire jó ember, az meg képmutató-mindenhol vannak kivételek, csak az már más kérdés, hogy mennyire akarjuk ezen kivételeket meglátni.
Ki mondta, hogy megbántuk/megbánjuk? Az én tetkóm nem egy kiscsillag, vagy i love nyunyóka típusú... De Ti aztán marhára ismeritek a tetováltak lelki világát.. hogyne... Ránézel, és látod, hogy: "na, ez a primitív majom meg is bánta"
Te egy zseni vagy, fiam! Komolyan... Téged mutogatni kéne a cirkuszban!
és még mi vagyunk előítéletesek, igaz? hmm..
Szerintem ez az előítéletes dolog rendkívűl helytelen. ezt még akkor is mondom, ha NEKEM MAGAMNAK is vannak ezzel kapcsolatban előítéleteim (de nem vagyok azonos az előítéleteimmel).
De inkább úgy mondanám, hogy előbb fordul meg a fejemben hogy "B+ én egy unalmas kis pedáns ember vagyok ehhez a szexi tetkós csajszihoz képest biztos tök uncsi lennék neki...stb" gondolatok terjengenek a fejemben :)
Szerintem addig amíg valakinek a saját kútfőjéből robban ki a tetoválás gondolata addig minden oké. Bevallom én is szeretnék egy diszkrét kis tetkót annak emlékére hogy milyen nagy nehézségek mellett szereztem meg az első diplomámat :) Mondjuk egy Maxwell-egyenletes tetkót, vagy a Lambda-jelet a Half-Life-ból az egyik lapockámra :) Csak még nem tart ott az izomzatom hogy büszkén merjem vállalni azt hogy nem fog eltorzulni ha majd izmot építek a bőröm alá :D
De szerintem a tetoválás addig amíg valaki ésszel, egyedileg és önkifejezés céljából használja addig oké, de az emberben alapvetően van egy nagy rakás előítélet, amit akár a vallása akár a tanárai/szülei neveltek belé. Ezeken kéne túllátani mindkét oldalról. Gyűlölöm a beszűkült elméjű primitíveket akik bárkit is megítélnek külső alapján (ergó saját magamat is utálom XD )
Sok éve tartó őrület? Inkább nevezzük több tízezer éves hagyománynak.
Engem nőknél, férfiaknál egyaránt taszít, ha meg akarják mondani, mit kell ízlésesnek tartanom, és mitől kell borzadnom. Jelen esetben a kérdező máglyára küldené a tetováltakat, mert az ronda, meg visszataszító. Csak azt felejti el, hogy ezzel a hozzáállással beírja magát az ízlésterrort és gondolatrendőrséget követelő diktátorok amúgy is hosszú névsorába.
.... Bűncselekmény elkövetőinél kifejezetten hasznos!
A " különös ismertető jegyei " rovatban minden különös ismertető jegy felsoróltatik. Persze, ha a delikvens nem megy a strandra, akkor a nyilvántartás mit sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!