Hosszú ideig tartó férfi parfüm illat? Többi lent.
Figyelt kérdés
Valami sokáig tartó,erős illatú parfümöt szeretnék aminek tényleg órákig érződik az illata nem csak 2-3h, de nem tudom milyet érdemes venni :(
A Giorgio Armani Acqua di Gio volt most nekem ,az illat maga nagyon jó de kb 2h múlva nem éreztem az illatot mint valami utánzatnál ,de ez 17ezer volt a Douglas-ba.
Vagy pl. a James Bond 007 is jó illat de azzal is így voltam hamar elszállt az illata. :(
2013. okt. 17. 21:56
1/2 anonim válasza:
Nem az illattól függ a tartósság, hanem a parfüm parfümolaj tartalmától. A bolti lötyik általában EdT-k, vagyis a tartósságuk valóban csak 2-3 óra. Egy minőségi parfüm üvegére Parfum van írva, esetleg EdP. Ezek boltban 5 számjegyű összegbe kerülnek, de ha nem ragaszkodsz az eredeti kiszereléshez, vannak ezeknek az illatoknak minőségi alternatívái (pl. FM Group).
2/2 A kérdező kommentje:
A 17000 is 5 számjegyű ;)
Az ár nem is érdekelne ha minőséget kapnak érte ami nem 2h.
Eredetiségre meg azért rámennék mert az eBay-es szarok kozot elhiszem,h van 100-bol egy ami jó de inkább nem.
2013. okt. 18. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!