Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek van tehetségem hozzá?

Szerintetek van tehetségem hozzá?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tetoválni szeretnék majd és sokan mondták már , hogy jól rajzolok, de megkérdezem itt is mert tudom hogy van regisztrálva pár tetováló művész is ezen az oldalon.szóval a kérdés : érdemes lenne fejlesztenem a rajztudásom vagy inkább hagyjam a dolgot?

rajzaim:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Bírom a kemény kritikát :)

13/L

2013. máj. 19. 18:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Bocs, de elég naiv vagy...

A tetoválók nem csak ilyen stilizált cuccokat, mintákat rajzolnak.

Ha tényleg meg akarsz tanulni rajzolni, menj művészetibe szakközépbe. A stilizált dolgok rajzolása nem az első, hanem az utolsó dolog amit csinálsz majd, és ennek jó okai vannak.

Persze mindenki úgy kezdi, hogy anyukája meg a barátnője megmondja, hogy de szépen rajzol. Aztán vagy lesz valami belőle, vagy nem. HA tényleg akarod ezt, akkor tegyél érte. És menj művészetibe. Én valahogy azonnal ki tudom szúrni képek alapján, hogy ki az akit tanítottak is rajzolni, és ki az aki csak magától tanulgatott. Persze nem mondom, hogy nem lehet otthon megtanulni, ma már rengeteg anyag van a neten. Azt se mondom, hogy művészeti szakközépből mindenki úgy jön ki, hogy világhírű grafikus/festő/tetováló lesz belőle. Persze hogy nem. De ha tényleg ezt akarod, ne nehezítsd meg magadnak a dolgot.

2013. máj. 20. 09:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nagyon szépen rajzolsz.

A vonalvezetésre és az árnyékolásra figyelj majd, de bőven van időd tökéletesre fejleszteni.

[link]

Én az első képet 15 évesen, a másodikat pedig 17 évesen rajzoltam. Szerintem látványos a fejlődés, bár még mindig van hova fejlődnöm, de nem adom fel.

Na, te 13 évesen szebben rajzolsz, mint én annyi idősen, szóval gyakorolj te is sokat, mindenképp van tehetséged, már csak fejlesztened kell.

17/L

2013. máj. 20. 09:29
 13/17 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2013. máj. 20. 10:03
 14/17 anonim ***** válasza:
13 éves létedre, egész jól rajzolsz, de ne elégedj meg ennyivel, gyakorolj, hogy később mégjobb legyen a rajztudásod :)
2013. máj. 21. 00:59
 15/17 anonim ***** válasza:
49%
szerintem iszonyat gagyik!
2013. máj. 21. 11:44
 16/17 anonim válasza:
100%

mindenki rajzolhat a maga örömére, szíve joga stb, de sajnos 13 évesen ha rajzolással akarsz foglalkozni ennél jobban kell tudni 1 év múlva felvételi középsuliba.. sajnos manapság nem csak a tehetség miatt veszik fel a diákokat, hanem a támogatás mértéke miatt, legalábbis nálunk volt ilyen anno. Ha rajzolni szeretnél akkor feküdj rá keményen, vagyis rajzolni bárhogy lehet, de úgy értem ha ezzel szeretnél foglalkozni, ennél ilyen idős korban jobban kellene tudni, nem tudom most milyen a rajzoktatás, lehet csak nem foglalkoztak veled, de én úgy gondolom, hogy ha valaki szeret rajzolni, akkor már önerőből is fejlődik, kicsit átlagos témájúak a rajzaid, lehet van több is, szívesen megnézném azokat is.

Szóval a lényeg, hogy semmi sem lehetetlen, ha az ember nagyon akarja, de mindenkinek észre kell vennie a korlátait, és ebben a "szakmában" nem az átlagemberek véleménye a mérvadó, mert egy rajz egy olyannak aki nem ért hozzá lehet szép, viszont aki tudja mi a helyzet egyből kiszúrja a hibákat

2013. máj. 21. 20:25
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. máj. 21. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!