Szerintetek van tehetségem hozzá?
Sziasztok! Tetoválni szeretnék majd és sokan mondták már , hogy jól rajzolok, de megkérdezem itt is mert tudom hogy van regisztrálva pár tetováló művész is ezen az oldalon.szóval a kérdés : érdemes lenne fejlesztenem a rajztudásom vagy inkább hagyjam a dolgot?
rajzaim:
Bírom a kemény kritikát :)
13/L
a rajztudás fejleszthető
Beszélj a rajztanároddal! Lehet létezik az iskoládban rajzszakkör is.
Jelenlegi rajzaidról süt, hogy eddig egyáltalán nem foglalkoztál komolyabban vele, csak rajzolsz a vakvilágba, de pl.: az arányokról semmit se tudsz... (lásd pl.: a szívecskét formázó két kezet ábrázoló képet).
Korábban kezdtem rajzolni, mint te - amit ugyan később abbahagytam -, de annyi biztos, hogy a te korodban már többet vártak tőlünk.
Persze, ha komolyan gondolod, nem lehetetlen, hogy esetleg felzárkózz.
Szépen rajzolsz, de még van mit fejleszteni rajta.
Én 3 évesen kezdtem rajzolni hobbi szinten, de mivel nem jártam rajzsuliba, nem teng bennem túl a szakértelem.
Annyit viszont látok, hogy az arányokkal tényleg gond van, valamint egy finomabb vonalvezetés és némi intenzívebb árnyékolás (aminek egy-két képen azért felfedezni vélem a nyomait) nem ártana.
A fekete-fehér képeid jók, de a színesek elég gyengék. A színes képekben ugyanúgy érzékeltetni kell a fény-árnyék hatást.
19/L
általános gimiben jó eséllyel nem találsz majd emelt rajzoktatást, szakkörként sem
művészeti gimiben képezhetnéd magad, de oda többnyire rajzból is felvételizni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!