Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek van tehetségem hozzá?

Szerintetek van tehetségem hozzá?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tetoválni szeretnék majd és sokan mondták már , hogy jól rajzolok, de megkérdezem itt is mert tudom hogy van regisztrálva pár tetováló művész is ezen az oldalon.szóval a kérdés : érdemes lenne fejlesztenem a rajztudásom vagy inkább hagyjam a dolgot?

rajzaim:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Bírom a kemény kritikát :)

13/L

2013. máj. 19. 18:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
27%
bár én nem vagyok tetoválóművész de szerintem nagyon szépen rajzolsz, és érdemes lehet:D
2013. máj. 19. 18:47
 2/17 anonim ***** válasza:

a rajztudás fejleszthető

Beszélj a rajztanároddal! Lehet létezik az iskoládban rajzszakkör is.

Jelenlegi rajzaidról süt, hogy eddig egyáltalán nem foglalkoztál komolyabban vele, csak rajzolsz a vakvilágba, de pl.: az arányokról semmit se tudsz... (lásd pl.: a szívecskét formázó két kezet ábrázoló képet).

Korábban kezdtem rajzolni, mint te - amit ugyan később abbahagytam -, de annyi biztos, hogy a te korodban már többet vártak tőlünk.

Persze, ha komolyan gondolod, nem lehetetlen, hogy esetleg felzárkózz.

2013. máj. 19. 19:22
 3/17 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy van hozzá érzéked. Nagyon fiatal vagy még, úgyhogy bőven van időd ezt fejleszteni - és szerintem érdemes is! Arra figyelj mindenképpen, hogy sokszor nem szimmetrikusak az amúgy szimmetrikusnak készülő ábrák :) Sok sikert
2013. máj. 19. 19:51
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a véleményét, és igen van rajzszakkör az iskolámban, de nekem akkor van rendes órám így nem tudok járni szakkörre. Jövőre pedig valószínűleg a felvételi előkészítők és az órák miatt sem fogok tudni menni ,de majd gimiben megpróbálok valamit :)
2013. máj. 19. 20:06
 5/17 anonim ***** válasza:

Szépen rajzolsz, de még van mit fejleszteni rajta.

Én 3 évesen kezdtem rajzolni hobbi szinten, de mivel nem jártam rajzsuliba, nem teng bennem túl a szakértelem.

Annyit viszont látok, hogy az arányokkal tényleg gond van, valamint egy finomabb vonalvezetés és némi intenzívebb árnyékolás (aminek egy-két képen azért felfedezni vélem a nyomait) nem ártana.

A fekete-fehér képeid jók, de a színesek elég gyengék. A színes képekben ugyanúgy érzékeltetni kell a fény-árnyék hatást.

19/L

2013. máj. 19. 20:12
 6/17 anonim ***** válasza:
Ebben a dologban, mármint az árnyékolásban, tudok segíteni, ha gondolod.
2013. máj. 19. 20:13
 7/17 anonim ***** válasza:

általános gimiben jó eséllyel nem találsz majd emelt rajzoktatást, szakkörként sem

művészeti gimiben képezhetnéd magad, de oda többnyire rajzból is felvételizni kell

2013. máj. 19. 20:13
 8/17 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. máj. 19. 20:44
 9/17 anonim ***** válasza:
13 évesen ezek nagyon szépnek számítanak de még bőven van hova fejlődnöd.
2013. máj. 20. 00:51
 10/17 anonim ***** válasza:
Szép, szép...de ne haragudj, nekem rengeteg ismerősöm van, aki ennél szebben rajzol:( Ezért elég átlagos.
2013. máj. 20. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!