Mennyire fáj a tetoválás? Mit érzel közben?
Figyelt kérdés
3 és fél év múlva (igaz van addig még idő) a legjobb barátommal kimegyünk Amerikába és ott egy közös tetkót csináltatnunk, egy keresztet. Én nem igen tudom még hogy hova talán a csuklóm köré.Vagy szerintetek még hol mutatna jól? Ki hogy élte meg a tetoválást? Mennyire csalódtál pozitívan a fájdalomba, mit éreztél közben? Előre is köszi a válaszokat! :)2012. dec. 25. 09:10
11/15 anonim válasza:
Kibírható ott is. Én úgy éreztem, mintha az egész belsőm visszhangozná a gép zúgását:).
12/15 anonim válasza:
Ma voltam 9. alkalommal tetováltatni, egyetlen alkalmat leszámítva nagyrészt élvezetes volt a fájdalom. Gerinc, lábfej és térd az eléggé ökölharapdálós volt, de a többinél vígan dumálgatok a művészemmel közben :) Eleinte rosszabb, aztán hozzászoksz az ingerhez.
Az egyik előttem szólóhoz csatlakozva, az utána lévő kellemetlenség, fájdalom és macera sokkal rosszabb.
13/15 anonim válasza:
En nemreg fejeztettem be a mellkasom,eleggen fajo pont volt a kulcscsont meg a szegycsont :D es most irtoan viszket.. De mar csak 1 napig kell foliazni hala az egnek
14/15 anonim válasza:
Az a fél év nemsokára letelik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!