Mennyire fáj a tetoválás? Mit érzel közben?
3 és fél múlva?
:-)
Nekem a vállamon van egy ami lenyúlik a felkaromra egy nonfiguratív.
Eléggé fájt de ki lehet bírni.
Azt mondják ahol vékonyabb a bőr ott fáj jobban.
Meg ahol csont közel van a bőrhöz.
kinek mennyire magas a fájdalomküszöbe... és attól függ hova. rajtam elég sok van. csukló, lábfej, gerinc kicsit érzékenyebb, mint máshol. az érzés, nem fájdalmasabb egy láb epilálásnál:)
LA ink? :D
Nekem olyan volt, mintha késsel karcolgatta volna a hátam :)
Kb. egy 3X8as minta van a gerincem mentén fent a hátamon. Mindenki szerint gerincen a legkellemetlenebb, nekem a lapockám mellett nagyon fájt. A gerinc sem volt annyira jó, de a többihez képest kevésbé :)
Az epiláláshoz tudnám hasonlítani, de ha erre nincs alkalmad fogj egy rotring ceruzát és jó erősen húzd végig a bőrödön, de persze ne nyomd magadba :) A kontúr ilyesmi, a satír meg mintha 5 rotringgal karcolnád magad.
Egyébként ahogy írták is, abszolút az egyén fájdalomküszöbétől függ, kipihentségtől, hangulattól és a tetoválás helyétől.
Nőknek havibaj előtt/közben/után nem érdemes, egyszer megszívtam ezzel és végig ömlött a könnyem a fájdalomtól ugyanott, amit előtte 1 hónappal mosolyogva néztem ahogy varrják.
A legeleje fáj amíg nem szoksz hozzá az ingerhez, illetve pár óra után a legvége mert kikészíti a szervezetet a folyamatos gyötrés és nekiállsz rángatózni akaratlanul, ez általában 3-4 óra után jön elő de nem feltétlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!