Mennyibe kerül egy tetoválás és hány éve kortól lehet csináltatni?
Jól van ba*zdmeg, kedves idióta tinipi*csa, akkor válaszolok rendesen.
Mivel tudjuk, hogy elég sok olyan gyökér van mint te, akik 2 hónap múlva megbánják a tetoválásukat, mert csak arra jó nekik hogy 10 like erejéig egyszer feltegyék facere, így a törvény szerint, 18 éves kor alatt csak szülői engedéllyel csinálnak, de akkor is csak 16 éves kor fölött.
És mivel ez egy undorító tömegsablonos szöveg, így a szerencsétlen tetováló, aki már rohadtul megutálta ezt miatt a fiataltársadalmat, már megcsinálta ezt a mintát 432x, szóval megcsinálja 20-30 perc alatt, ami kb 5-6 ezer forintot foglal magában.
Remélem hasznos volt a válaszom.:)
puszi
1:nem vagyok idióta tinip*csa
2:miért bánnám meg?olyat fogok csináltatni amit nem bánok meg és ez pont ilyen...
3:nem azért akarok tetkót csináltatni h 'felrakjam facere 10 lájk erejéig'
de azért köszi a választ;)
én is 15 éves vagyok és szeretnék majd én is tetkót :) nekem a minta is nagyon tetszik, de szerintem várj még vele egy kicsit, mert még növünk és nyúlik a bőr, és idővel eldeformálódik a tetoválás. azt nem tudom, hogy most megcsinálják-e, mert nem magyarországon élek. én csak azt tudom tanácsolni, hogy inkább várj még egy picit.
a válaszoló meg bunkó mostmár bocsánat,azt hiszi, hogy ami neki nem tetszik az rossz.. vannak ilyenek ne szomorítson el.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!