Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Vélemény a Miskolci Vulkán...

Vélemény a Miskolci Vulkán Tattoo szalonról?

Figyelt kérdés
na szóval tetoválást szeretnék csináltatni a hátam ra ugy a hátam közepéig aki csináltatott már hasonlót ott az megtudná nekem mondani menyiért ? és hogy jól dolgoznak ?

2012. dec. 21. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Zoli, az idösebb aki ott van nagyon szepen dolgozik, nekem is Ö csinalta a tetovalasaimat es iszonyatosan jo fej is. A piercingejeimet is Ö csinalta es azok is nagyon szepen el lettek talalva es nagyon gondosan oda figyelt ra. En barmikor bementem hozza, akkor 10 percen belül keritett ram idöt. Peldaul az elsö tetovalasom utan nagyon paras voltam, föleg, hogy olyan helyen van, ahol nem is igazan latom, az elsö 2-3 honapban majdnem, hogy minden heten bementem hozza, hogy nezze meg nekem, hogy biztos, hogy minden rendben van-e vele es nagyon türelmes es aranyos volt mindig. Amig tetovalt minden szisszenesemre oda figyelt, ha szünetet akartam akkor csak befejezte az eppen elkezdett vonalat es maris mehettem, soha nem volt egy rossz szava sem hozzam, pedig a masodik tetovalasnal nagyon hisztis voltam, mert vegig csontra tetovalt es nagyon fajt... Nagyon kis csaladias hangulatot tud kialakitani es nem csak gepszerüen tetoval, "mert kell a penz, gyere, gyorsan megcsinaljuk, fizess oszt menjel haza" stilusban. Mi mielött elkezdtünk tetovalni vagy szurt volna nekem mindig beszelgettünk egy kicsit, meg utana is, nekem ez sokkal szimpatikusabb hozzaallas es feltetlenül meg is bizok benne, pedig en is akkor talalkoztam vele elöször amikor eldöntöttem, hogy tetovalast akarok, tehat teljesen ismeretlen emberekkel is nagyon közvetlen es kedves ember!

A tanulo sracot aki mellette van en nem ajanlanam neked...

az elsö tetovalasom fekete egy nagyon keves szinessel, kb 7-7 centi az volt 10 000. A masodik csak fekete 5 centi az volt 5 000. A piercingejeim a köldökömbe ekszerrel volt 7 000 (ebböl 4 000 volt az ekszer), a microdermalom az 9 000 volt azt hiszem, az orromba 3 000 volt itt passz az ekszer ara.

En csak ajanlani tudom neked Zolit. Lelkiismeretes es nagyon aranyos es nagyon jo szakember. Nem ok nelkül tetoval mar 24-25 eve töretlenül!

2012. dec. 21. 19:36
 2/5 SzilKa ***** válasza:
52%

Nem ismerem őket, de ha ezek az ő munkáik, akkor inkább kerüld el messziről a helyet...

[link]

2012. dec. 21. 23:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az a Dragon amiről az első beszélt neked....

A vulkánban az új srác nagyon szépen dolgozik, ha még ő van ott.

Vulkán sajnos meghalt 1-2 éve, azóta van ott egy hosszú hajú fiatalabb srác, neki láttam a munkáját az nagyon szép.

Amit a második válaszoló belinkeld neked azok már nagyon régi képek és mondom már nem is ugyan az dolgozik ott.

Én az új srácot nagyon tudom ajánlani bár nem tudom hogy mennyiért dolgozik, de igényes az biztos.

2012. dec. 22. 00:15
 4/5 Edit61 válasza:
100%
Sziasztok! Igen egy fiatal srác van ott aki valóban nagyon igényes munkát végez. Bátran tudom ajánlani mindazoknak, akik szép tetoválást szeretnének.
2013. ápr. 1. 15:45
 5/5 anonim válasza:
100%

szines tetoválást mennyiért csinál? olyan 20x10centiset...

v ott hogy mennek az árak?

tudtok ajánlani miskolcon v a környéken vmi jó tetoválót aki nem dolgozik túl drágán?

2013. okt. 29. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!