Kinek mi a véleménye a Miskolci Vulkán Tattoo szalonról?
Figyelt kérdés
itt szeretnék csináltatni fültágítót, lenne prá kérdésem h jól dolgozik-e a piercer és mennyibe kerül nála a folyamat2009. jún. 25. 20:21
1/6 anonim válasza:
Fültágítót még rá lehet bízni de nekem 4piercingből 1et iszonyatosan félreszurt:S Az államba sem pont középen van...
Az árát nemtudom sajna.
Ha nem vagy tul szegény inkább menj a plázába;)
2/6 A kérdező kommentje:
lol.. ha tényleg félre szúrta az 1iket az nem túl bíztató mert a tágítónál is kell figyelni mert ha félre szórja az bizony olyan is lesz később:S
plázában merrefelé induljak el? nemvagyok jártas benne
megköszönném ha üzlet nevet írnál talán utána tudok kérdezni vhol
2009. jún. 25. 23:00
3/6 anonim válasza:
Bemész a plázába, fel az emeletre, aztán ahol a moziba vezet a lépcső( ha messziről nem látod a mozit akkor a meki felé menj) a mellette lévő folyosón van. Skin workshop tattoo a neve.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget
2009. jún. 26. 19:25
5/6 anonim válasza:
a plázában naon jó a piercinges!a vulkánban állítólag nem mindig józanok:D
6/6 anonim válasza:
En is puhatoloznek a Miskolci tetovaloszalonokrol.... Sajna igenybe vettem a Plazaban talalhato skin workshop szolgaltatasait. Iszonyu arogans, nagykepu kiszolgalasban volt reszem.... Szinte megalazva ezertem magam, arrol nem beszelve hogy mar kerdezni sem mertem... ami pedig fontos lett volna. az otthagyott kis "vagyon" elleneben kaptam egy begyulladt piercinget. Valasztek sem volt...egy undorito vasdarab volt a kinalat. Illetve meg csak egy erzestelenito kremmel sem probalta a vendeg szajat elmasszirozni....:S:S brrrrrrr.... koszonom szepen, soha tobbet nem megyek a kozelukbe sem. Remelem masnak jobb tapasztalatai es szebb ekszerei vannak onnan.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!