Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ennyi idő elegendő átgondolni?...

Ennyi idő elegendő átgondolni? (tetoválás)

Figyelt kérdés

Van már 2, de azok más jellegűek.

Viszont van egy idézet, 4 és fél éve közel áll hozzám, és arra gondoltam, magamra tetováltatom.

Ennyi idő szerintetek elég az elhatározáshoz?

(Nem arról van szó, hogy megbánnám, csak érdekelnek a vélemények, mivel nem egy tegnap felkapott dologról van szó.

És tetoválás-ellenesek NE írjanak!)

2012. dec. 22. 12:46
 1/2 anonim ***** válasza:

ugyan ennyit gondolkoztam én is az enyémen, aztán megterveztem, hogy hogy legyen és hova és irány a szalon.

azt, hogy eleget gondolkoztál e rajta, csak te tudhatod. :-)

2012. dec. 22. 13:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezt csak te tudhatod... Van, akinek fél év is elég, hogy átgondolja, van, akinek egy élet is kevés.

Én másfél éve tervezgetem, meg rajzolgatom a mintát, amit elképzeltem, de még mindig nem jutottam odáig, hogy megcsináltassam, és nem is fogom addig, amíg nem lesz meg a szilárd elhatározás. Tudom, hogy el fog érkezni az a nap is, de inkább megvárom, minthogy elhamarkodottan döntsek.

2012. dec. 23. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!