Tetoválás lányon?
Az az igazság, hogy nem magadnak csináltatnád a tetoválást, úgy érzem. Ha tényleg szeretnéd, akkor nem lenn benned kérdés.
Ha attól félsz, hogy másoknak nem tetszik, akkor megint csak nem magadnak csináltatod, akkor meg megint nem érdemes, szvsz.
Nekem tetszenek a színes, vagy egyszínű minták is, mivel nyitott vagyok ezekre így az sem érdekelne ha a csajnak egyik karja félig tetoválva lenne, ezzel azt mondom hogy a nagyon szemetszúró szélsőségek is bejönnek
Elsősorban magadnak csináltatsz, nem másnak, a barát szerető fogalma meg ilyen esetben annyit jelent hogyha elfogad vele együtt akkor ne izgasson más véleménye, ha kihajít, akkor nem is kellettél neki igazán, és nem az Ő terepe a tetkós barátnő
Szerintem ne félj megcsináltatni, tény hogy lesz akinek nem fog tetszeni és emiatt nézni fog, de véleményt nem mondanak ki, általában
Hova akarod csináltatni?
20/F
Nekem van 2. Még szeretnék. A páromat nem zavarja (az egyiket tőle kaptam ajándékba.)
De nem izgat, hogy a jövőben kinek, és mennyire fog tetszeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!