Hol mutat szebben egy lányon a tetoválás? Oldalt a mell alatt, vagy oldalt a csípő felett? Melyik fáj kevésbé?
Figyelt kérdés
9 szóból álló idegen nyelvű mondat lenne2012. szept. 25. 22:59
1/9 anonim válasza:
Ha őszintén kellene válaszolnom, akkor sehol.
2/9 anonim válasza:
Véleményem szerint sehol.
Engem kifejezetten taszítanak a tetovált nők.
3/9 anonim válasza:
A második válaszolóval maximálisan egyetértek!
4/9 anonim válasza:
Oldalt a mell alatt azt hiszem ott már a borda található. Bordán iszonyatosan fáj. Amikor csináltattam a tekómat, közben megkérdeztem a hapsitól és ő mondta. Inkább a csiő felettre szavazok!
5/9 anonim válasza:
Szerintem ez emberfüggő. Én első tetkóként bevarrattam az egész oldalam... A bordámon éreztem a tűt. Nem mondom hogy kellemes volt de nem volt "iszonyatos". Meg szerintem javarészt nem az fáj,hogy hol hanem,hogy meddig... A 4. óra után már ott is fájt ahol az elején alig éreztem.
6/9 anonim válasza:
Sehol. Egy nő ne firkálja össze magát.
7/9 anonim válasza:
Ne hallgass ezekre... Csak ugyanazt nyomják minden tetoválós kérdésre, nem arra válaszolnak...
De szerintem is csípő felett szebb!
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! A negatív vélemények pedig nem igazán érdekelnek, hiszen nem ez volt a kérdés :)
2012. szept. 26. 17:11
9/9 anonim válasza:
Szerintem bordán nagyon szép tud lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!