Megbüntetni ezért csak akkor fognak ha számodra rossz helyre keveredsz ilyen nyaki tetkóval..ha nagy a kényszer rá,inkább varrasd olyan helyre amit ruhával el tudsz takarni.
2012. szept. 24. 14:55
2/13 anonim válasza:
Dehogy büntetnek meg!
Egyrészt nem önkényuralmi jelkép.
Másrészt elkobozni sem tudják, csak a nyakaddal együtt.
2012. szept. 24. 14:55
3/13 anonim válasza:
Én a "meg-e büntetnének" szószerkezetért büntetnék, de sajnos túl szélsőséges vagyok ezzel a nézettel a társadalomnak. :D
Helyesen így lenne: "Megbüntetnének-e azért, ha egy ..."
2012. szept. 24. 14:58
4/13 hollófernyiges válasza:
Hol akarsz dolgozni később? Mert a legtöbb állásinterjúnál egy ilyen tetoválás nagyjából egyenértékű a teleszurkált könyökhajlattal vagy a lila punkfrizurával.
2012. szept. 24. 15:02
5/13 anonim válasza:
Nem büntetnének meg, sok ember tetováltat magára náci jelképeket. Egyébként tetováltatnÉk. (Ha már annyira szélsőjobbos vagy.)
2012. szept. 24. 15:03
6/13 A kérdező kommentje:
öö én valahol a német hadseregbe egyébként.! :D
2012. szept. 24. 15:07
7/13 anonim válasza:
Helyesen: Megbüntetnének-e...
tetováltatnék
Gondolom nagyon gyerek vagy még, akkoriban menőnek képzelik az ilyen jeleket, ne aggódj kinövöd. Büntetni azok fognak majd akiknek nem tetszik rajtad, meg a munkáltatók, akik emiatt az első percben haza küldenek.
2012. szept. 24. 15:17
8/13 SzilKa válasza:
csináltasd csak meg, aztán jöhetsz hozzánk lézereztetni, mint az a srác, akinek egy bazinagy horogkereszt van a mellkasán. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!