Szerintetek hogy nézne az ki, ha 2 legjobb barátnő közös tetoválás céljából " THE BEST FRIENDS " feliratot a csúklójukra tetováltatnák?
Kérlek írjatok nyugodtan negatívat, pozitívat vegyesen ;)
Ami a szíveteken a szátokon ;)
Szerintem már a best friendes nyakláncok, gyűrűk satöbbi is szánalmas és sablonos. Nem kell reklámozni az ilyesmit szerintem. :D Van legjobb barátom nekem is, megvannak a hülye közös dolgaink, amikről mi tudunk, és az épp elég. Szerintem akkor már valami olyan kéne, ami titeket jelképez, nem ilyen tömeges divatmarhaságot.
Na meg igen, az is benne van a pakliban, hogy egyszer már nem lesztek barátok, mert lelép a férjeddel vagy valami, akkor meg elég szar, hogy nem tudod levenni, és úton-útfélen megkérdezik, hogy hol a barátnő. xD
nagyon nevetnék ha valaki csuklóján azt olvasnám hogy THE BEST haha
mármint olyan mintha azt varratná magára hogy KING, SUPER, OH MY GOD IM SO WONDERFUUUL vagy nemtudom érted szóval lehet hogy ti tudnátok mit jelent, de ha egyedül flangál, elég furcsa lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!