Szerintetek mennyire "ciki" ez tetoválásnál?
Figyelt kérdés
angol szöveget szeretnék tetováltatni(follow your dreams),erre megkérdezték,hogy de hát miért nem magyarul,ha egyszer magyar vagyok...szerintetek is gáz az angol szöveg?2012. aug. 30. 12:07
31/34 anonim válasza:
Szerintem ne (csak) azért tetováltasson magára valaki magyar szöveget, mert magyar. És ez a többi nyelvre is áll. Ha szerinted egy adott szöveg jobban hangzik mondjuk angolul, vagy neked úgy többet jelent, akkor az legyen. Mondjuk azt furcsának tartom, mikor valaki olyan nyelven tetováltat magára, amiből egy szót nem ért egyébként. Nem látom az értelmét, de felőlem csinálja... (Mondom ezt úgy, hogy latin tetoválásom van, és nem beszélek latinul, de ebben az esetben speciális jelentősége volt a nyelvnek, ha lefordítom, elveszti a lényegét.)
32/34 A kérdező kommentje:
azért gondoltam a görögre,mert nekem hatalmas álmom,hogy egyszer megtanuljam a nyelvet...:) viszont mégis az angol mellett döntöttem,ha sablon szöveg,ha nem,nekem sokat jelent..:
és köszönöm mindenkinek,aki válaszolt!:)
2012. szept. 2. 20:24
33/34 tumbi válasza:
amúgy, mi az álmod?? és mennyi idős vagy? (egyébként szerintem gáz :D de ezt te döntöd el) még mindig jobb angolul mint görögül vagy spanyolul amit ha megkérik h mond ki, ki sem tudod mondani... de elég gáz amúgy ja.. tuti nem tenném
34/34 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy a te bőröd, a te tested, neked kell majd életed végéig viselned azt a tetoválást. Ezért ha neked angolul tetszik, akkor legyen angol :) Pont az a lényeg, hogy magadnak csinálod és neked jelent valamit, nem pedig másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!