Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki ha valakinek...

Szerintetek ciki ha valakinek látszanak a hát párnácskák? (melltartó miatt)

Figyelt kérdés
Hogyan lehetne eltüntetni őket?

#melltartó #hát párnácskák
2012. aug. 8. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
hát nekem nem tetszik, fogyj le, izmosítsd a hátad és nem lesz olyan
2012. aug. 8. 20:28
 2/7 anonim válasza:
Írtam privit :) 17/L
2012. aug. 8. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi az a hát párnácska? A hájra gondolsz? Akkor fogyj le. Nem túl szép az biztos.
2012. aug. 8. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Vagy nem a megfelelő méretű melltartót hordod! valószínűleg túl szűk.
2012. aug. 8. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:

válassz normális,neked való méretű melltartót.

Egy megfelelő méretű melltartó még kövér embernek sem okoz párnácskákat..

2012. aug. 8. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Nagyon ciki. Erősen jelzi, hogy nem elég, hogy felesleg van az illetőn, de ehhez még megfelelően öltözni sem tud, vagy beletörődni a méretébe. Legalábbis én sok embert ismerek, aki messze nem M-L méret, mégis ilyen ruhákat hord, mert megvenni egy XL-t már ciki szerinte... és nekem ez jut ilyenkor eszembe, akár igaz, akár nem az illetőre. Találd meg a megfelelő méretet, és ne azzal nyugtasd a lelked, hogy kicsi cuccokba préseled magad, mert a címkét senki nem látja, a hurkákat viszont mindenki.

Ha meg fiatal csajon látok ilyet, az pláne lehangol. Erősen javaslom az egészséges életmódot, és sok mozgást, ha nem hat, akkor meg orvosi kezelést, mert a túlsúly sem egészséges. Meg a túl szűk fehérnemű sem kényelmes gondolom.

2012. aug. 8. 21:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolónak teljesen igaza van , más megoldás nincs , máshogy nem lehet őket "eltüntetni" . Kérdésedre válaszolva , pedig igen nagyon CIKI.
2012. aug. 9. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!