16 évesen nagy rám még a 70/a-s melltartó. Szerinted ciki? :/
Szerintem abszolút nem ciki... neked ilyen az alkatod, de ettől még semmivel sem vagy kevesebb másoknál :)
21/f
Nem ciki egyáltalán, emiatt ne érezd magad semmivel kevesebbnek, mert nem leszel ettől kevésbé vonzó vagy kevesebb akármivel :)
17/F
Nagyon aranyosak a fiúk hogy itt bátorítanak téged :)
Egyébként én sem hordok melltartót, pedig már 19 vagyok :) És nem zavar.
Neked a korod mellett abszolút nem gáz.
én 19 éves vagyok és nekem se nagyon van mellem (szintén 70/A) de ettől függetlenül nagyon-nagyon sok fiúnak tetszem, sokan megnéznek az utcán.
nyilván te se azt akarod, hogy egy fiú a melled mérete alapján válasszon :D szóval ne zavarjon :) de 16 évesen még nőhet. de ha nem is fog, biztos, hogy van rajtad sok más szép dolog, ami mondjuk egy nagymellű csajon nincs.
19/L
Én 28 éves vagyok, és rám is nagy a 70A-s melltartó:(
Pedig már gyermekem is van. Igaz, hogy most fogytam, de előtte is csak 70B volt. Azért olyan nagy különbség nincs a kettő között. Végül is így is elkeltem, úgyhogy nem ciki egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!