Ciki az ilyen melltartó?
Hetedikes lány vagyok focizom és nem szeretem a melltartót,ezért nem is hordom.A mell alattim : 63cm a mellemnél: 69 cm az gáz ha ilyen hordok :
Ez de cuki~~~
Egyáltalán nem ciki. Én 18 vagyok és rühellem a merevítős melltartót. Ha lehet sportmelltartó vagy topszerű. Még a nevét sem tom =/, lényeg h kényelmes legyen.
13évesen *gondolom ennyi vagy* pedig nem is kell a hagyományos, nincs rá szükség csak ha nagyon nagy a cici. Nem ez se gond mert 80B-s vagyok. =))
Ez de cuki~~~
Egyáltalán nem ciki. Én 18 vagyok és rühellem a merevítős melltartót. Ha lehet sportmelltartó vagy topszerű. Még a nevét sem tom =/, lényeg h kényelmes legyen.
13évesen *gondolom ennyi vagy* pedig nem is kell a hagyományos, nincs rá szükség csak ha nagyon nagy a cici. Nekem ez se gond mert 80B-s vagyok. =))
Amúgy nekem ugyan ilyen van csak merevítő és szivacs nélkül.
Én 14 éves vagyok, most megyek 9.-be és ilyet hordok én is. Egyáltalán nincs mellem, max egy kis dudorka, és az sem "szép, formás" szóval "korrigálnom" kell...
Na ezek szerint én ciki vagyok? :/:S:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!