Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek mennyire "ciki"...

Szerintetek mennyire "ciki" ez tetoválásnál?

Figyelt kérdés
angol szöveget szeretnék tetováltatni(follow your dreams),erre megkérdezték,hogy de hát miért nem magyarul,ha egyszer magyar vagyok...szerintetek is gáz az angol szöveg?

2012. aug. 30. 12:07
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább kínaiul, vagy japánul tetováltatnám, az sokkal szebb, és mindenki látja milyen mély jelentése van.
2012. aug. 30. 12:35
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

a kínait meg a japánt nem mindenki érti, így folyton kérdezgetni fogják hogy ez mit jelent, mit jelent?

Meg amúgy is már nem olyan menő úgy tetováltatni, legalábbis szerintem.

Jobb az angol, de gondold meg hogy mit tetováltatsz, mert ez tényleg elég sablonos :) A nyelv mindegy szerintem, én most latint tervezek vagy franciát :)

2012. aug. 30. 12:37
 13/34 A kérdező kommentje:
tudom,hogy elég sablonos,de tényleg nem azért szeretném ezt,mert "júúj,de menő most ilyet tetováltatni",számomra komoly és mély jelentése van+ a szöveg alá egy mancsnyomot szeretnék még,így lenne teljes az egész:)
2012. aug. 30. 12:40
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
úgy egész jó lenne :) esetleg nézd meg más nyelveken is hogy milyen, hátha megtetszik latinul vagy franciául vagy olaszul mondjuk, mert mindhárom nyelven nagyon szép szerintem, de angolul is jó, nem azt mondom hogy nem :)
2012. aug. 30. 12:42
 15/34 A kérdező kommentje:
köszönöm,meg fogom nézni :) nem szeretném elsietni,ez mégis csak egy örök dolog...:)
2012. aug. 30. 12:57
 16/34 anonim ***** válasza:
Az angol átfogóbb és általánosabb. sokszor egy angol szöveg magyarra lefordítva túl terjengős, és nem tetoválásra való. szóval megértem. viszont a follow your dreams elég... unalmas és semmitmondó egy tetováláshoz - de ez csak az én véleményem. A kérdésre megkaptad a választ: nem gáz angolul tetováltatni :)
2012. aug. 30. 13:13
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Látszik, hogy mennyi hülye van. Már bocsánat! A tetoválásnak az a lényege, hogy te értsd, te tud, hogy mit jelent, mit jelképez neked vagy mi jut róla eszedbe és, hogy miért van rajtad és miért pont az. Ennek ellenére mindenki csak azzal érvel az angol mellet, hogy mindenhol, mindenki megértse.
2012. aug. 30. 14:51
 18/34 anonim ***** válasza:
Azért jövünk ezzel, hogy ne legyenek neki kényes helyzetek. Szerinted nem idegesítő ha már a 20. ember kérdezi, hogy "te ez mi a pi.csát jelent?" :)
2012. aug. 30. 14:54
 19/34 anonim ***** válasza:

Esetleg portugálul vagy spanyolul nem tetszik? Azok is szép nyelvek, és kevesebben értik mint az angolt, így nem tűnne sablonosnak.

Segue teus sonhos (portugál) vagy Sigue tus sueños (spanyol)

2012. aug. 30. 15:42
 20/34 A kérdező kommentje:
valaki le tudná írni franciául és olaszul?esetleg még ez a két nyelv jöhet szóba,de eddig az angol fogott meg a legjobban..:)
2012. aug. 30. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!