Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek mennyire "ciki"...

Szerintetek mennyire "ciki" ez tetoválásnál?

Figyelt kérdés
angol szöveget szeretnék tetováltatni(follow your dreams),erre megkérdezték,hogy de hát miért nem magyarul,ha egyszer magyar vagyok...szerintetek is gáz az angol szöveg?

2012. aug. 30. 12:07
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

francia: suivez vos rêves

olasz: seguire i tuoi sogni

latin: sequi somnia vestra

Úgy tudom így vannak, vagyis nekem nővérem mondta h így van, de azért jobb lenne megkérdezni valaki hozzá értőt is:)

2012. aug. 30. 16:48
 22/34 anonim ***** válasza:
-.-" mi a p.csát kell kérdezgeti, hű de kínos elmondani 20-szor, ez aztán a jó érv
2012. aug. 30. 16:50
 23/34 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2012. aug. 30. 18:42
 24/34 anonim ***** válasza:
Nem , egyáltalán nem az. Jobban hangzik mint magyarul és jobban is néz ki. De a felirat az gáz. Nagyobb korodban megfogod bánni , hogy egy olyan szöveget hordasz magadon ami kb. 900 (vagy több) emberen megtalálható még.
2012. aug. 30. 19:15
 25/34 A kérdező kommentje:
igen,ezen sokat gondolkoztam én is,hogy mi lesz ha megbánom,meg sablonos,stb,stb...de ennek a szövegnek tényleg annyira mély jelentése van számomra,nem divatból akarom.. :)
2012. aug. 30. 19:21
 26/34 anonim válasza:
100%
én latinul ajánlanám, szerintem úgy a legszebb :)
2012. aug. 31. 01:43
 27/34 A kérdező kommentje:
köszönöm,én még a görögön is gondolkodom... :)
2012. aug. 31. 08:12
 28/34 anonim ***** válasza:
Le merem fogadni az itt hozzászólóknak aki ilyet ír,hogy mindenki megérti annak nincs tetoválása csak itt írja a hülyeségeit meg,hogy mi van akkor ha 20 ember fogja megkérdezni mit jelent?! B*ZD MEG,magadért csinálod.Ha pedig megkérdezik vagy nem válaszolsz rá vagy pedig elmondod a jelentését.Valószínű oda fog jönni hozzád 20 ember és sorba fog nálad állni,hogy megkérdezhesse mit jelent a tetoválásod.Ezt idiótaságnak hívják,na mindegy.A kérdező kérdésére vissza térve,rám egy olasz szöveg van tetoválva teljes mértékbe magamért csináltam.A legjobb belátásod szerint cselekedj szard le mit írnak itt ez rólad szól...Ha tetszik és erősen kötődsz hozzá akkor csináltasd meg.:)Angol,olasz vagy spanyol közül válassz (szerintem) :))
2012. aug. 31. 12:43
 29/34 A kérdező kommentje:

köszi :)

vagy follow your dreams...jobbra alatta pedig egy mancsnyom

vagy Ακολούθησε τα όνειρά σου...szintén jobbra alatta egy mancsnyom...

ez a kettő tetszik nagyon :)

2012. aug. 31. 13:00
 30/34 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen válaszok voltak,bocsi ha már írták.

Szerintem nem gáz,de egyébként a Te tested,tegyél magasról más véleményére.

Úgyis belekötnek mindenbe.Nekem is van pár tetkóm és van akik azt mondják gyönyörűek,van aki szerint elrontom magam.

Engem nem érdekel,magamnak akarok úgymond tetszeni.

22l

2012. szept. 1. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!