Ciki ez? Csajok?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy neon narancssárga köröm lakott, de csak 1 trikóm ès 1 nadrágom van ami narancs! Ciki úgy megvenni ha másmilyen a ruhám pl pink piros fekete fehér stb2012. aug. 21. 09:47
2/9 anonim válasza:
legyen ez a legnagyobb problémád...
3/9 anonim válasza:
mért lenne az? nem kell passzoljon feltétlenül a többi ruhához....
4/9 anonim válasza:
Azt szokták mondani, hogy "három színnél ne legyen több rajtad". Mármint ruhadarab, kiegészítő, stb.
Ha a körömlakkot is belevesszük a három színbe, akkor nem lehet gáz, akármilyen feltűnő és színes az összeállításod.
5/9 anonim válasza:
meg ne haljál már miatta ... --"
6/9 MelodyB válasza:
Nem muszáj feltétlen lennie rajtad narancsnak ahhoz, hogy narancs körömlakkot tegyél fel. Igaza n az egyik előttem szólónak, 3 szín elég. Nem jó ha túl sok szín van rajtad, de az se hogyha csak egy színbe öltözöl.
7/9 anonim válasza:
Milyen egy idióta kérdés... Te jó ég! Vagy üres az agyhelyed.
8/9 anonim válasza:
bocs az offért: Én neonsárga köröm lakkot keresek, te hol találtál neon lakkot?
9/9 anonim válasza:
szerintem ha feketével és fehérrel hordod esetleg még pluszba valami másik narancssárga kiegészítő pl. nyaklánc az nagyon jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!