Hogy döntsem el milyen legyen a tetkóm?
Tudod neked pont teljesen felesleges tetovàltatnod, ha meg ezt sem tudod eldonteni.Vagy rakass fel valami kinai irast.
En azert nem tetovaltatok csak mert mindenkinek van valami. Tetszenek a jo tetkok, de mivel nincs semmi amit felrakatnèk ezert nem kell minden àron beallni a birka sorba.
Proliliom és prolila akác: kötelező motívum mindkettő tetkós proliknak.
(Még ez a dac is a végén, hogy "deúgyislesz" annyira de annyira jellemző ezekre az igénytelen tetkósokra.)
Ha nem tudod eldönteni, akkor mindenképp várj még vele. Ezt neked kell érezned és akarnod. Nem siettet senki, légy türelmes magaddal :)
Egyébként én 10 éve terveztem 4 féle tetoválás fejben, hogy mit szeretnék, végül az első az mégis egy olyan minta lett, ami ehhez képest nagyon frissen jutott eszembe. De sok jelentése volt számomra és ahogy megláttam, hogy nézne ki, teljesen beleszerettem. Odavagyok érte azóta is és napról-napra egyre jobban imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!