Hogy tetszik ez a haj? /Bejelentettem ma anyáméknak h ilyen hajat szeretnék, és egyből elkezdtek itt veszekedni, h nehogy már ilyen hajam legyen -. - meg h néz már ki.18 évesen hagy döntsem már el h mit kezdek a hajammal-. -
Nekem nem tetszik,bocsi. :)
De ha neked tetszik,hajrá!Te hajad,szüleidet nem értem.Én 15éves vagyok,de nem szólnak bele,hogy milyen legyen a hajam.
Nekem tetszik, de divatszar lett, már rengeteg iylet látok -.- nemrég még én is meg akartam csináltatni ilyenre, de így már nincs kedvem.
Egyébként ha neked ez tetszik, és illik hozzád, simán csináltasd meg. 18 évesen ne szóljanak már bele a szüleid...
Hé, ő nem a Rammstein énekesének a csaja? :D
Amúgy nekem tetszik, bár nem vállalnám be.
Ha ilyen hajat szeretnél, szerintem nem vagy egy elveszett lélek, tedd azt, amit szeretnél. Az én édesanyám is konzervatív, de én még borotváltam is régen a tarkómat. Nyáron meg kifejezetten jól is jöhet, pár éve még én is szenvedtem a derékig érő haj alatti melegben..
25N
Nekem tetszik, bár én nem vállalnám be, de egy arányos fejformával igen jó lehet.
Amúgy meg szerintem ettől Hien nem lett csúnyább, szeretnék én olyan csúnya lenni mint ő... Mindegy, ízlések és pofonok.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!