Hogy tetszik ez a haj? /Bejelentettem ma anyáméknak h ilyen hajat szeretnék, és egyből elkezdtek itt veszekedni, h nehogy már ilyen hajam legyen -. - meg h néz már ki.18 évesen hagy döntsem már el h mit kezdek a hajammal-. -
2011. szept. 12. 19:01
11/14 anonim válasza:
Szerintem nem rossz :) Mondjuk én nem vállalnám be, ronda a fejformám hozzá meg még visszanőne... De ha neked tetszik és jól is állna, nyugodtan csináld meg. Ha ki van bontva a hajad, rá is tudod fésülni és nem látszik. 18 évesen meg szerintem a szüleid nem igazán szólhatnak bele, mit csinálj.
12/14 anonim válasza:
NAgyon jóó :)
Csináltasd csak meg ha szeretnéd és nem bánod meg később :)
Nekem kb hátközépig ért a hajam és levágattam ilyenre:
13/14 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik egy időben én is meg voltam érte huzatva :) csak a közvélemény nyomására letettem róla, mer ugye egyetemen munkahelyen nem éppen pozitív benyomást keltene és hagytam. de ha fiatalabb vagy akkor szerintem tök jó.
23/N
14/14 anonim válasza:
tetszik, de ehhez stílus kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!