Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan döntsem el, hogy...

Hogyan döntsem el, hogy milyen legyen a hajam? 17/f

Figyelt kérdés
Nagyon unom a mostani hajam. Már egy 4-5 éve ilyen, és nagyon szeretnék valami másikat, de bármilyet nézek, nem tudom, hogy jól állna-e. Hogyan döntsem el?
2019. febr. 24. 09:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát most olyan kép szerkesztők vannak fiam,hogy szépen Megmutatja neked.

Viccen kivűl,én ugy szoktam hogy elveszem a zselémet,a fésőt,és addig fésűlöm amig elnem találom a magamhóz illöt.

2019. febr. 24. 10:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem az nagyon jó,ami most divatos.

Oldalt jobban lenyirva és hajszárítóval magasra szárítva vagy,hogy írjam...

2019. febr. 24. 10:43
 3/5 anonim válasza:
Hat ez amugy attol is fugg milyen a stilusod,ha nagyon nagy valtozast szeretnel akkor fesd be szinesre... Eskuszom lattam a vonaton egy sracot akinek kek volt a haja es nagyon jo allt neki,nekem a zold,kek,lila szinek tetszenenek egy fiun.. Viszont ha nem akarsz ilyen extrem lenni :D akkor igazabol a fodraszodat is megkerdezheted mert o meg ert is hozza, rad nez es szerintem siman megallapitja hogy milyen haj illik hozzad.
2019. febr. 24. 11:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy fiúnak,ne kék,zőld,piros,haja legyen,Természetesen ez fűgg attól,Hogy mien alakbol szeretnéd fésűlni,*ugy értem,Fel,Le,oldalt,előre, hátra,de azon kivűl ami egy férfira illik.*(fiúra),szőke,barna,fekete.
2019. febr. 24. 11:17
 5/5 anonim ***** válasza:
en fodrasz vagyok,,szerintem kérj fodrasztol tanacsot ,beszéljétek meg egyutt.mi áll jol neked
2019. febr. 25. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!