Csak szerintem furcsa hogy ennyi embernek van tetoválása? Ugyanilyen furcsa nekem hogy ennyien dohányoznak.
A körülöttem levő emberek jóval több mint a fele erősen tetovált. Érdekes módon a közeli baráti körömben egyetlen embernek van tetkója.
Én is szeretem a művészetet, meg a képeket, de azért nem hagynám hogy tűvel festéket szúrkáljanak a bőröm alá. Nekem nagyon furcsa az szokás. Nem fáj? Meg nem zavaró hogy kindig ott van egy minta a bőrötökön? Mi van ha megunod? Én pl. hetente cserélem a képernyőképem. Fogszabályzóm volt, az is csak azért mert tényleg randák voltak a fogaim.
A dohányzás is furcsa nekem. Én aztán tényleg nagyon hajlamos vagyok az addikcióra. Nem tartok otthon alkoholt a kísértés miatt, 2 féle antidepit, 2 féle benzót, altatót, rengeteg koffeint fogyasztok. Egy időben az ekivel is voltak problémáim. A dohányzást viszont nem értem, nem nyugtat, nem pörget, nem oldja a gátlások, nincs hangulatjavító hatása, még csak nem is pszicedelikum. Nem csinál semmit. Én kamaszként mikor kipróbáltam csak simán fostam tőle. Milyen élményt ad ez az embereknek?
12: Persze, ha tetszik neked a tetkó csináltasd. Az hogy nekem más az ízlésem nyilván ne befolyásoljon. Viszont az érvelésed elég bizarr.:-D
"Jobban járok a tetkóval, mint ha vagdosnám az ereimet". Ennyi erővel jobb a dohányzás mint egy viágháború, oszt már a cigi is meg lett érvelve.
Lehet úgy értette, hogy a mentális problémáit jól tudja vele menedzselni és ezért tartja jobb megoldásnak, mint az önvagdosást.
A cigivel nem oldódnának meg a világpolitikai problémák, konfliktusok (oké, háborúval sem mindig, de legalább megpróbálnak egy megoldásra jutni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!