Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Van a csuklómon már pár darab...

Van a csuklómon már pár darab repülő madárka. Szeretnék még tetoválást az oldalamra és találtam egy nagyon szép fecskét. Furcsa lenne hogy mindkét helyen madarak lennének?

Figyelt kérdés

2013. máj. 31. 22:55
 1/7 SzilKa ***** válasza:
Nem lenne furcsa.
2013. máj. 31. 22:57
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Furcsa, ültél börtönben? csak mert börtönviselt ember mászkál fecske tetkóval
2013. máj. 31. 23:10
 3/7 SzilKa ***** válasza:
100%

Ugyan mar, kettes, ez hulyeseg. Lehet, hogy regen elofdult ilyen, de ma mar nincs koze a fecske tetovalasnak a bortonhoz. Rengeteg fecske tetovalast keszitunk csajoknak, pasiknak egyarant (oldschool, newschool stilusban), akiknek kozuk sincs a dutyihoz. Egyebkent anno kedvelt mintaja volt a tengereszeknek is.

Kerdezo, ha mimden testreszedre mas allatot szeretnel, az se nezne ki furan.

Egy tetovalo

2013. jún. 1. 00:43
 4/7 hunbula ***** válasza:
Teljesen oké, még passzol is. :) Egyébként meg azt varrasd magadra, ami neked tetszik, szerintem. Valami mást, ami kevésbé tetszik, ne válassz csak azért, hogy jaj hát milyen furcsa. Ha neked tetszik, oké, több indok nem is kell. :)
2013. jún. 1. 05:29
 5/7 anonim válasza:
szerintem teljesen jó, én is 3 repülő madarat szeretnék a csuklómra.mennyire volt fájdalmas?
2013. jún. 6. 08:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem fáj a csuklóra, nekem is ott van! Nem kell félni!
2013. jún. 19. 14:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen egyáltalán nem fájt ;)
2013. jún. 20. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!