Szerinted nyárra hány darab az ideális ezekből a ruhadarabokról?
Ahhoz, hogy változatosan lehessen öltözködni és főleg, ha beáll a 35-40 fokos meleg, az ember nem igazán veszi fel egymás után kétszer ugyanazt.
Top?
Póló?
Rövid nadrág?
Ruha?
Vékony hosszú ujjú felső?
Hosszú farmer?
Hosszú farmer?: 2-3 db
Vékony hosszú ujjú felső?: 3-4db
Top?
Póló?
Rövid nadrág?
Ruha?
Ezekből pedig minél több. Főleg a felsőkből. 10-15 db legalább.
4-5 db top
4-5 db póló
0 db rövidnadrág
0 db hosszú farmer
2-3 db vékony hosszú ujjú felső
2-3 db egyberuha
+ természetesen SZOKNYÁK! (hosszú, térdig érő, mini alkalomtól, lelkiállapottól függően)
+ néhány harisnya a szoknyákhoz hűvösebb időben
+ balerinacipő, szandál, körömcipő
22/f (Gondolom nem igazán fiúk válaszára vagy kíváncsi, de gondoltam, kifejtem az álláspontomat én is.)
Van 3 farmer rövidnadrágom. 1 fehér meg egy khaki.
Polóm vagy 30-35 van. Toppom 15-20.
Hosszú farmer 2-3 van.
Egyberuhám vagy 15.
A hosszú ujjút nem szeretem, talán 2 ha van :)
nekem:
top: 4
póló: 8
rövid nadrág:4
ruha: 0
felső: nyárra minek?
hosszú farmer? minek?
Top: minél több, annál jobb. Nekem van vagy 15, van köztük spagettipántos, vastagpántos meg pánt nélküli is.
Póló: aki szerencsés, annal olyan 5-6, de én elég izzadós típus vagyok, így inkább nem hordok a nagy melegben pólót, hogy elkerüljem a pisztolytáska-effektust. Minden esetre van 2-3 darab, hűvösebb időkre.
Rövid nadrág: 2 darab van, csak mostanában kezdtem el hordani. Még kettőt szeretnék, szerintem 4 elég.
Ruha: 5-6 szerintem elég. Nekem nincs túl sok, de szeretem a ruhákat, úgyhogy még tervezek beszerezni vagy varrni.
Hosszú ujjú felső: semenny. Nekem legalábbis nem tetszenek:)
Hosszú farmer: 1-2, estékre vagy hűvösebb napokra.
És természetesen jó sok szoknya:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!