Főképp rocker lányok, (de nem csak ők, hátha más is tud jó tanácsot adni) mi az ami nyáron alap darab? (lent) 15/L
kilós turiban 5000ből elég szép mennyiségű ruhát lehet venni, tuti találsz fekete, rockeres vagány cuccokat. ne dobd ki a drága pénzt 2 vacak felsőre, mikor többet is kaphatsz érte.
ha szereted és illik hozzád, akkor fekete kisnaci, miniszoknya, trikók, pólók, ujjatlanok.
mondjuk én úgy járok turiba, h ami szembejön és megtetszik, azt beteszem a kosárba, felpróbálom mindet, és amik a legjobban állnak, megveszem. simán kijön 3000ből 4 könnyebb darab. múltkor egy ruhát, és 3 felsőt tudtam venni ennyiből.
a kínai cipők igaz nem túl jó minőségűek, de próbálj valami jobbat találni, nézz körül több üzletben is. alacsonyszárú vászoncipőt javaslok. mondjuk az nem csak kínaiban, hanem H&Mben is van, múltkor láttam.
Én java részt kínaiból szedem a ruháimat, ritkább esetben betérek New Yorker-be és hasonló divatboltokba.
És nyáron fekete sarut hordok, vagy vászon tornacsukát, illetve most beszereztem egy magassarkú szandált. Van egy sötét farmer sortom és egy fekete rövidnadrágom, ezekhez sötét ujjatlant húzók, a bő szabásúak előnyben vannak. :) Szerencsére jól viselem a meleget, így egész jól bírom sötét ruhákban. :D
Ősszel marad a tornacipő (műbőr, nehezebben ázik be), hozzá sötétkék, fekete, szürke vagy zenekaros pólóim vannak. Van egy fekete bőrdzsekim, illetve enyhébb napokra cipzáros pulcsit veszek fel.
Télen ugyanazt hordom, amit ősszel, csak a lábbelimet csizmára cserélem, meg előbányászom a télikabátom.
Tavasszal meg ugyancsak azt hordom, amit ősszel, néha napján szandált veszek föl.
Remélem, segítettem valamennyit. :D
18/L
nem tudom hova valósi vagy.
Ha Bp, akkor javaslom a Max turit, keress rájuk a neten, van néhány boltjuk.
van még a Háda, az kb az egész országban van.
manapság nagyon sok helyen nyílnak turik, csak nyitott szemmel kell járni :)
nekem már nem is lenne szívem egy vacak felsőre kiadni egy halom pénzt, mikor a kilósban megkapom pár százasért, és minőségben sem marad el a plázástól. kínaiba meg be sem tenném a lábam, amennyi műszálas vacak van ott... a pamut dolgok sokkal egészségesebbek.
szóval csak ügyesen! :)
Köszi a választ.Igen,Budapesti vagyok,szóval megnézem majd a turit amit írtál.:)
Egyébként ezzel egyetértek:"nekem már nem is lenne szívem egy vacak felsőre kiadni egy halom pénzt, mikor a kilósban megkapom pár százasért, és minőségben sem marad el a plázástól. kínaiba meg be sem tenném a lábam, amennyi műszálas vacak van ott... a pamut dolgok sokkal egészségesebbek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!