Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek ezek a tetoválások...

Szerintetek ezek a tetoválások, hogy mutatnak egy lányon? Furcsa lenne így?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

A combomra szeretnék hasonló virágmintás "szalagot".

A kérdés második fele, pedig arra vonatkozik, hogy szerintetek ezek a szalagok körbefutnak az egész combon? Idétlen lenne, ha csak elől lenne?

2016. júl. 30. 13:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
Igen, körbemegy, másképp elég bénán nézne ki. Mondjuk nekem így sem igazán tetszik. Max valami jobb mintával, pl valami értelmes szöveg kanjikkal már tetszene. A virágok nagyon nem.
2016. júl. 30. 13:22
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Talán Más virág mintával, más színnel vagy fekete fehérrel, de ez a 2 egyáltalán nem tetszik így ebben a formában.
2016. júl. 30. 13:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az első gyönyörű. Valahol már láttam a neten és azóta az az egyik kedvenc tetoválásom, amiket eddig láttam. Nekem nagyon tetszik, a második már kevésbé. Szerintem ez úgy szebb, ha körbefut az egész combon.
2016. júl. 30. 14:05
 4/11 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

És ezek? :)

2016. júl. 30. 14:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem kicsit olyan "unalmasak" amiket linkelsz, nem tartom se szépnek se szexinek vagy ízlésesnek, olyan semmilyen bocsi:D

Valami határozottabb szebb lenne, rózsák esetleg vagy valami olyasmi aminek nagyobbak a szírmai

pl:

[link]

a stílus meg a minta, csak körben a combodon, ezt már megnézném ha látnám valakin, a többi nekem túl jelentéktelen

2016. júl. 30. 14:27
 6/11 A kérdező kommentje:
JaJJJ nagyon szép amit linkeltél!!
2016. júl. 30. 14:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Én ilyet szögesdróttal csináltatnék :D
2016. júl. 30. 19:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen 3D stílusban nézne ki baromi jól, valami virágos indás növény, mintha tényleg rá lenne tekerve a lábadra, árnyékokkal, stb.

pl egy ilyesmi stílusú [link]

2016. aug. 1. 01:47
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azokban, amiket a kérdező linkelt pont az tetszik, hogy olyan kis finom, nőies. Nem mindenkinek állnak jól és nem is mindenki tudja viselni az ilyen nagyon hangsúlyos, kontrasztos tetoválásokat. Egyszerűen van, akihez nem illik. Nekem sem tetszenek annyira, de persze, ahány ember, annyi ízlés.
2016. aug. 4. 09:41
 10/11 anonim válasza:
A kerdesnel a masodik kep vagany, letisztult ,noies.
2016. aug. 27. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!