Ti lenézitek/furának tartjátok azokat, akiknek olyan tetkójuk van, ami számotokra értelmetlen?
Miért nézném le? Neki kell, hogy jelentsen valamit. Ha nem néz ki rosszul, OK.
Azt tartom bénának, amikor ténylegesen igénytelen dolgot varratnak magukna az emberek. Nyilván mindenki látott tehetségtelen kocatetkós által készített borzalmakat a neten... Na, az gond. Amúgy toleráns vagyok nagyon, de szerintem ez így helyes.
Nem nézem le, de azért pozitívumokat se várj. Legyintek, azt megyek tovább...
Én személy szerint, amit meg tudok érteni az az, hogyha valaki egész életében küzd egy eszméért, mondjuk pl. valamely szeparatista szervezet tagja, olyan helyen, ahol apját-anyját megölték, stb. és akkor azoknak a jelképét a vállára tetoválja. De amikor XY csakazértisból meg kamaszos lázadásból feltetováltat valami maga sem érti mi az ákombákomot, ami biztos nem lesz divatban 10 év múlva, meg ő se azt gondolja majd, azt én kevésbé tudom megértni. Problémám nincsen vele, ő dolga... De sajnos kevés tetoválás van, amire tényleg azt tudnám mondani, hogy na, tényleg, ez jó, és ezt jó hogy megcsinálta! Egy emberélet alatt meg sok minden változik, jön egy-két rendszerváltás, még az se biztos, hogy latin betűkkel fognak írni akkor is, nemhogy egyéb... De nyugodtan rakasd fel, nem lebeszélni akarlak róla, csak ezt így leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!