Nagyon régóta szeretnék tetoválást magamra varratni. Sajnos nincs valami hűdeformás testem, szóval csuklóra gondoltam, hogy oda kellene. Kikérhetném róla a véleményeteket? Mennyire tartjátok jó ötletnek? 23F
Figyelt kérdés
Jobb csuklómra egy fekete, középen üres csillagot, bal csuklómra egy felfelé álló háromszöget gondoltam, aminek középen van egy vonal.
Vizuális típusoknak:
2014. júl. 6. 00:52
1/5 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem ezek nagyon tucattetkók, pár év és gáznak tartod majd.. Inkább várj még egy kicsit és majd akkor tetováltass, ha olyan ötleted lesz, ami jelent is neked valamit.
24N
2/5 970630 válasza:
Igen ,igaza van az elozo valaszolonak ,mivel ne csinaltass olyat ,ami minden 2.-ik emberen van. Persze az ,hogy csuklora az jo otlet ,mivel nekem a jobb csuklom telje sen korbe van tetovalva. De keszulj fel arra is ,hogy nagyon fog fajni ,mivel csuklon sok az ideg. 17evves FIU vagyok ,es eleg rendesen birom a fajdalmat ,de amikor mar 2oraja varrtak a kezem mar az ajulas szelen alltam. Ja es kozbe a baratnom kezet szoritottam:) szoval jol gondold meg.
3/5 anonim válasza:
Csuklóra, karra jó a tetoválás, de ennél legyél kicsit kreatívabb :)
4/5 anonim válasza:
30 seconds to mars rajongó-e vagy.
5/5 anonim válasza:
nagyon gáz. ennél már csak a szivecske lenne semmitmondóbb. Azt fogja mutatni a világnak, hogy játszod a tököst de személyiséged az nincs és buta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!